Alternatief ikea keuken, maatwerk op basis van een ikea keuken.

Op zoek naar alternatief ikea keuken? Wij bieden je het perfecte alternatief voor een ikea keuken. En dat is niet een ander merk of vergelijkbaar product, maar een upgrade van de standaard ikea keukens. Wij leveren namelijk maatwerk fronten, panelen en bladen. Met deze fronten en bladen is het mogelijk om een maatwerk keuken te creëren.  Je koopt simpelweg de basis bij ikea, omdat dit degelijk en betaalbaar is. Vervolgens leveren wij jouw persoonlijke fronten en bladen, die je keuken hun unieke uitstraling geven.

Je kiest dus zelf de maatvoering, materialen en kleuren, dus alles is mogelijk! Naast heel veel opties in kleuren en materialen, is er nog een groot voordeel. Je bespaart namelijk heel veel geld. Een maatwerk keuken bij een keukendealer kost gemiddeld als snel tussen de 20.000 en 30.000 euro. Combineer je Ikea met UP7, dan zit deze gemiddelde prijs tussen de 12.000 en 17.000.  Meer opties en ook nog eens voordeliger!

Alternatief Ikea keuken, maatwerk keukenfronten

Voorbeeld van een Maatwerk keuken op basis van Ikea.

 

Opties voor een maatwerk keuken op basis van ikea

Welke opties u heeft? In feite durven we te stellen, dat elke keuken die u ziet op Internet wel te leveren is. Of het nu gaat om een eiken keuken, Lak gespoten keuken of kunststof keuken. Wij leveren meer dan 100 modellen, in meer dan 20 materialen en 10.000 kleuropties. Kan niet bestaat dus echt niet bij UP7.

Wij leveren onder andere:

Wij helpen je dus graag met het creëren van je eigen maatwerk ikea keuken. Ben je niet zo goed in het ontwerpen? Geen probleem. Onze adviseur Dennie heeft meer dan 20 jaar keukenervaring en helpt je graag bij het ontwerp van je maatwerk keuken. Samen maken we er een geweldig project van.

 

Offerte aanvragen voor alternatief ikea keuken

We maken graag een offerte voor je. Dit is vrijblijvend uiteraard. Mail ons je ikea tekening, schets of foto's van je ideale keuken door en we maken een scherpe offerte voor je. Deze heb je normaliter binnen 24 uur in je email. Het is altijd de moeite waard om een prijsvergelijk te hebben, zeker als je ook al bij een keukendealer bent geweest.

Kies voor Ikea en up7 en je hebt 101 opties en bespaart veel geld!

 

Klik hier voor onze contactgegevens.

alternatief voor ikea keuken

 

Tags:

Comments are closed