Ikea Godmorgon upgrade, creëer unieke badmeubelen.

De ikea Godmorgon serie, heeft een prima aanbod van badkamer meubelen. Althans, als we kijken naar de opties voor de kasten en laden. Qua opties in kleuren en materialen is het wellicht nog wat beperkt. Voor dit probleem hebben wij onze ikea Godmorgon upgrade! U koopt simpelweg de basis kasten bij ikea en voorziet deze van maatwerk fronten en panelen van Up7. U creëert dan een maatwerk badkamermeubel op basis van een ikea kast. Bijna elke kleur is mogelijk, dus weer creatief.

ikea godmorgon upgrade badkamerkast aanpassen

 

Mogelijkheden voor een Godmorgon upgrade

Ga je voor een leuke frisse kleur van Ral, Sikkens of Farrow and Ball? Of wil je eikenfineer fronten op je ikea godmorgon kast? En ga je voor een vlak front of een front met een kader of groef. Bij UP7 bestel je eenvoudig je maatwerk fronten, jij bepaalt de uitvoering, materiaal en kleur. Het is jouw ikea godmorgon kast, dus maak hem dan ook persoonlijk!

Wij leveren onder andere de volgende fronten:

 

ikea logo up7 upgrade

 

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze contactpagina.

Wil je de materialen en kleuren in het echt komen bekijken? Alle materialen voor jouw Godmorgon upgrade zijn te bekijken in onze showroom te Waalre. Maak vrijblijvend een afspraak en we adviseren je graag.  We werken wel uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd voor u hebben.