Composiet keukenbladen voor keukens en kasten.

Onze composiet keukenbladen zijn leverbaar in elke afmeting. De maximale plaatlengte is 325 x 159 cm, bij langere delen worden de bladen gekoppeld.

Wij verzorgen verder alle soorten bewerkingen zoals een kookplaatsparing, kraan gat en spoelbak sparing.

De randafwerkingen die wij leveren zijn:

composiet keukenbladen ikea randafwerkingen

We maken graag een offerte voor u, zodat u altijd de best mogelijke prijs van dat moment ontvangt. Uw offerte ontvangt u binnen 24 uur in de mail.

 

Waarom kiezen voor composiet als keukenblad?

Composiet is hard, krasvast en dus duurzaam. Een composiet gaat dus lang mee. Daarnaast is door de toevoeging van kunsthars het blad helemaal homogeen. Dit betekend dat het blad helemaal dicht zit en er dus geen vocht in kan trekken. Je kan dus gerust wat langer vocht laten liggen op je keukenblad. Een composiet keukenblad is een uitstekende keuze zowel praktisch als optisch.

Naast composiet keukenbladen leveren wij ook composiet achterwanden, vensterbanken en tafelbladen op maat. Geef ons gerust uw wensen door.

 

 

Onderstaand een impressie van onze collectie composiet keukenbladen.

Wij leveren o.a de merken Silestone, Diresco en Dekton.

Kom de composiet aanrechtblad kleuren in het echt bekijken in onze showroom of bij u thuis.

We ontvangen u graag op afspraak in onze showroom te Waalre. Hier kunnen we u alle kleuren, randafwerkingen en bewerkingen tonen die mogelijk zijn.  Ook geven we u graag advies over afmeting, uitvoering en kleuren. Ook is het mogelijk om de kleurstalen te bekijken tijdens een maatcontrole bij jou thuis.

Maak vrijblijvend een afspraak of vraag via de mail of whatsapp een offerte aan voor jouw ikea Composiet keukenbladen.

Neem contact met ons op.

composiet keukenbladen op maat