Ikea Pax upgrade, maak je kledingkast uniek.

De Pax serie van ikea, is de beste verkochte kledingkast serie van Nederland. Ikea biedt alle vele jaren de Pax serie aan. In veel gevallen kunt u een keuze maken uit de standaard kleuren die Ikea biedt. Maar als u meer keuzes wenst in materialen en kleuren, dan is Ikea wellicht geen goede keuze. Ook als er meer maatwerk gewenst is, komt u waarschijnlijk met een Ikea Pax kast niet goed weg met uw wensen. Combineer de standaard ikea pax kasten met de maatwerk fronten en schuifdeuren van UP7 en uw mogelijkheden zijn eindeloos. Elke maat is mogelijk met onze ikea pax upgrade! Onze collectie bestaat uit vele materialen en kleuren, dus jouw maatwerk pax kledingkast is zeker te realiseren!

ikea pax upgrade maatwerk pax kledingkasten

 

Pax upgrade, maatwerk fronten en schuifdeuren

Zit je gewenste type front of schuifdeur er bij Ikea niet tussen? Of wil je echt eiken fronten op je Ikea pax kledingkast? Of liever een speciale Ral kleur of kleur van Farrow and Ball? Bij UP7 is bijna alles mogelijk. Wij leveren elke type front, in elke gewenste kleur. Ons aanbod bestaat uit onder andere:

maatwerk ikea pax fronten en schuifdeuren

Een enorme keuze om jouw standaard ikea Pax kasten te upgrade naar een maatwerk kledingkast.

 

 

Ikea upgrade, maatwerk mogelijkheden.

Naast het leveren van maatwerk fronten voor je Pax kasten, kunnen wij je ook helpen met:

  • Het op maat maken van ikea pax kasten, zodat je meer maatwerk opties hebt.
  • Leveren van maatwerk laden in speciale maten.
  • Het ontwerpen van je maatwerk kast, we maken graag een ontwerp voor je

 

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze contactpagina.