Over UP7:  Passie, beleving en meer dan 20 jaar ervaring!

Elke ochtend de deur openen, en automatisch met een grote glimlach het bedrijf in lopen. Dat is waarom wij met ons bedrijf zijn begonnen. Genieten van het leven en doen wat je leuk vindt!  Up7 is dus ontstaan vanuit een passie voor mooie maatwerk ikea interieurs!  Wij gaan dus niet elke dag aan het werk, maar leven ons mooiste leven bij het uitvoeren van ons hobby en dat dragen wij ook uit. Van verkoop tot service, wij staan voor u klaar met een glimlach.

Bedrijfsleider Dennie heeft veel ervaring in de branche en is o.a de bedenker en oprichter van verschillende interieur concepten. Door de meer dan 20 jaar ervaring met deze interieur concepten, is uiteindelijk het ultieme concept ontstaan:  UP7!

Naast onze ervaring en persoonlijke aandacht voor u en uw maatwerk product, is onze Achterhoekse mentaliteit vanzelfsprekend. We begeleiden u uiteraard op een nuchtere en transparante wijze en gaan ver om te zorgen dat u tevreden bent.

En vanwaar de naam UP7? Upseven staat voor het Upgraden van de 7 belangrijkste Ikea systemen.   Met het uitgebreide UP7 concept bieden we klanten  de mogelijkheid om maatwerk fronten, werkbladen en panelen te bestellen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding! Ons team staat voor u klaar.

Graag tot ziens.

Team verkoop

UP7.nl

 

logo up7 ikea upgrade specialist

Wil je hulp bij het ontwerp, materiaalkeuze etc? Klik hier!

Meest gestelde vragen