Over UP7:  Vakkundig, vertrouwd en voordelig!

Elke ochtend de deur openen en automatisch met een grote glimlach het bedrijf in lopen. Dat is waarom wij met ons bedrijf zijn begonnen. Genieten van het leven en doen wat je leuk vindt!  Up7 is dus ontstaan vanuit een passie voor mooie maatwerk (ikea)interieurs!  Wij gaan dus niet elke dag aan het werk, maar leven ons mooiste leven bij het uitvoeren van ons hobby en dat dragen wij ook uit. Van verkoop tot service, wij staan voor u klaar met een glimlach.

Naast onze ervaring en persoonlijke aandacht voor u en uw maatwerk product, is onze Brabantse nuchterheid en mentaliteit vanzelfsprekend. We begeleiden u uiteraard op een nuchtere en transparante wijze en gaan ver om te zorgen dat u tevreden bent.

En vanwaar de naam UP7? Up7 staat voor het Upgraden van de 7 belangrijkste ikea meubelsystemen.   Met het uitgebreide UP7 concept bieden we klanten  de mogelijkheid om maatwerk fronten, werkbladen en panelen te bestellen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding! Ons team staat voor u klaar.

Graag tot ziens.

Team Up7

UP7.nl

 

logo up7 ikea upgrade specialist

Wil je hulp bij het ontwerp, materiaalkeuze etc? Klik hier!

Meest gestelde vragen