Maatwerk keukenbladen, meer dan 500 kleuren leverbaar.

Ook voor je ikea maatwerk keukenbladen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren jouw keukenblad geheel op maat, zonder beperkingen. Wij leveren keukenbladen uit verschillende materialen, met name de duurzame. Het aanbod bestaat uit o.a:

  • Keramiek keukenbladen
  • Composiet keukenbladen
  • Natuursteen keukenbladen

 

De overeenkomst tussen deze soorten is, dat ze enorm sterk en duurzaam zijn. Een steen(achtig) keukenblad gaat minimaal 25 tot 30 jaar mee en heeft bovendien een fantastische luxe uitstraling!

Maatwerk keukenbladen

 

 


 

ikea maatwerk keukenbladen natuursteen

Maatwerk keukenbladen van natuursteen

De naam zegt het al. Zo van de natuur, naar uw keuken. Een natuursteen keukenblad is letterlijk een stukje berg, dat in platen wordt gezaagd, zodat een keukenblad ontstaat. De toplaag wordt vervolgens bewerkt, zodat de u unieke uitstraling ontstaat. Zo worden ikea natuursteen keukenbladen gepolijst om de hoogglans uitstraling te krijgen en bijvoorbeeld gebrand om een grove en matte uitstraling te krijgen.

Een natuursteen keukenblad is zeer duurzaam, kras vast en heeft altijd een unieke uitstraling!

Prijs vanaf 350 euro per m2

Bekijk hier de kleurencollectie natuursteen keukenbladen

 

 

ikea maatwerk keukenbladen keramiek
Maatwerk Keukenbladen van Keramiek

Een sterk en onderhoudsvriendelijk blad, dat ook tegen hitte kan? Dat is keramiek. Een Keramiek blad is een vervaardigd product, dat gebakken is op 1300 graden. Keramiek is hard, krasvast, homogeen en kan zeer goed tegen hoge temperaturen! Een ikea maatwerk keukenblad van keramiek is ijzersterk en geeft je keuken een stoere industriële uitstraling. Wij werken uitsluitend met topmerken zoals Ascale, Neolith en Inalco.

Prijs vanaf 299 euro per m2

Bekijk hier onze keramiek  keukenbladen collectie.

ikea maatwerk keukenbladen composiet
Maatwerk keukenbladen van Composiet

Composiet bestaat voor 90% uit steen, waaronder kwartsiet en graniet. De steenkorrels worden vermalen en gebonden met kunsthars. Hierdoor ontstaan een stenen blad, dat bovendien ook een dichte toplaag heeft. Er kan niets intrekken. Doordat dit stenen blad gefabriceerd is, kunnen er ook kleurstoffen en grondstoffen toegevoegd worden, waardoor er vele kleuren en structuren mogelijk zijn. Er is dus een grote collectie kleuren.

Prijs vanaf 250 euro per m2

Bekijk hier de kleurencollectie composiet keukenbladen.