Maatwerk ikea keukens, ongekende mogelijkheden en altijd betaalbaar.

Je kan standaard ikea keukens kopen, waarvan maat, materiaal en kleur vastliggen of kiezen voor maatwerk ikea keukens.  Onze maatwerk ikea keukens worden geheel naar uw wens geüpgraded. Verder zien we dat de luxe maatwerk keukens uit de keukenshowrooms flink duurder zijn dan de standaard ikea keukens. Een gemiddelde keuken kost daar dan ook tussen de 15.000 en 30.000 euro. Zonde van uw geld en u heeft ook nog eens veel minder mogelijkheden! Combineer IKEA met UP7 en je maakt een unieke en persoonlijke maatwerk keuken!

Ikea levert prima keukens, maar door het  "massa is kassa concept" , is het aanbod materialen en kleuren zeer beperkt.  Tot nu! Ons UP7 concept geeft u de mogelijkheid om een standaard ikea keuken, persoonlijk en uniek te maken. Wij leveren meer dan 200 modellen en u kunt ook kiezen uit meer dan 10.000 kleuren.  Een keuken kan dus echt uw keuken worden. Je koopt simpelweg de kastjes, laden en scharnieren bij ikea en de fronten en werkblad(en) bij Up7. Optisch dus een echte maatwerk keuken, maar dan wel een hele betaalbare!

Kies voor ikea en Up7 en creëer uw betaalbare maatwerk ikea keuken.

nieuwe keuken kopen maatwerk ikea keukens

Maatwerk keukens: fronten/panelen

Naast maatwerk fronten leveren wij ook zijpanelen en plinten. Of je nu gaat voor een moderne greeploze keuken in hoogglans wit of voor een landelijke houten keuken in grijseiken, wij hebben jouw materiaal en kleur in huis.  Onze maatwerk fronten en panelen worden tot elke mm op maat gemaakt, dus alles is mogelijk. Meer dan 50 modellen en 10.000 kleuren mogelijk. En dat tegen zeer betaalbare tarieven!

Kies jouw front type, materiaal en kleur, wij doen de rest!

Maatwerk ikea keukens: maatwerk keukenbladen

Onze collectie maatwerk keukenbladen is zeer uitgebreid. Wij leveren onder andere maatwerk keukenbaden van natuursteen, keramiek en composietsteen. Alle materialen hebben hun eigen unieke uitstraling en eigenschappen.  Uiteraard leveren wij ook spoelbakken en achterwanden.  Lees hier meer over onze maatwerk keukenbladen.