Ikea upgrade, maatwerk op basis van standaard!

Kies voor een ikea upgrade! Massa is kassa en daarom heeft ikea een prima prijs/kwaliteit verhouding. Het aanbod in materialen en kleuren is echter beperkt en daarom bieden wij u de maatwerkopties die u wenst. Wij leveren maatwerk fronten en stenen bladen speciaal voor ikea series zoals:

  • Metod keukens
  • Godmorgon badkamermeubelen
  • Besta wandmeubelen
  • Pax Garderobekasten
  • Faktum keukens ( oude serie)

Maak dus van een standaard ikea product, jouw uniek en persoonlijk droommeubel!

 

 


 

ikea upgrade met maatwerk keukens

Ikea keuken-upgrade, creëer jouw maatwerk keuken.

Maak van een standaard ikea keuken, jouw maatwerk keuken! Wij leveren maatwerk fronten, zijpanelen, plinten en keukenbladen om je standaard ikea keuken te upgraden naar jouw persoonlijke droomkeuken.

Er zijn bijna geen beperkingen, dus weer creatief en geef ons door wat je wenst! Wij leveren fronten voor alle ikea series, waaronder:

ikea besta maatwerk

Ikea upgrade, opbergsystemen

De meubelserie Ikea Besta, is zeer geliefd en komt dan ook in menig huishouden voor. Naast een extra aanbod in kleuren en materialen, bieden wij ook de mogelijkheden tot maat aanpassingen, dus pas de standaard kasten gerust aan en geef ons de juiste maten door.

Naast de Ikea besta serie, leveren wij ook maatwerk fronten voor o.a:

ikea godmorgon upgrade

Ikea badmeubel upgrade

De badmeubelserie Godmorgon wordt ook door ons voorzien van een nieuwe jasje. We leveren fronten en zijpanelen, zodat de kast volledig in jouw materiaal en kleur gemonteerd kan worden. En dat voor een kleine meerprijs t.o.v de basis ikea prijzen.

Het is jouw badmeubel! Bekijk hier de Godmorgon upgrade.

Ikea upgrade, Stenen bladen voor keukens, badkamers en kasten

Wil je je ikea keuken of kast luxer maken? Bestel dan een maatwerk blad van natuursteen, composiet of keramiek. Dit maakt je meubel of kast ineens veel luxer. Als onze stenen bladen worden speciaal op maat gemaakt voor ikea keukens en kasten.

Kies jij voor marmer, beton, zwart of knalrood?

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op. We adviseren je graag als het gaat om het upgraden van je ikea keukens en kasten. Ook nodigen we je uit in onze showroom te Waalre. Daar kunnen we je alle materialen en kleuren tonen en van goed advies voorzien. Een thuisbezoek is uiteraard ook mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of maak een afspraak met onze adviseur!