Ikea keuken restylen, dit zijn je opties.

Je ikea keuken restylen? Dat kan prima met onze maatwerk fronten en maatwerk werkbladen. Of het nu gaat om een bestaande ikea keuken die je wil restylen of een nieuwe ikea metod keuken die je wil restylen, wij zijn je graag van dienst. Ons aanbod bestaat uit vele materialen en kleuren, dus je keuze is reuze!

ikea keuken restylen door up7

Ikea keuken restylen, maatwerk fronten en panelen.

Wij leveren maatwerk fronten voor je ikea keuken. OF het nu gaat om kunststof fronten, MDF fronten met Lak of eikenfineer fronten. IN totaal hebben we meer dan 10.000 kleuropties, dus jouw gewenste paneel en kleur zit er altijd bij. Bekijk de productpagina hieronder voor meer info over de specifieke fronten:

Kunststof fronten - MDF fronten met Lak - Houtfineer fronten - Massief eiken fronten

ikea keuken restylen met onze maatwerk fronten

 

Ikea keuken restylen met onze maatwerk werkbladen

marmer ikea keukenblad van keramiek of composiet

Een duurzaam en luxe stenen blad maakt je keuken helemaal af. Het ziet er chique uit en een stenen blad gaat heel lang mee. Onze collectie bestaat uit meer dan 500 kleuren stenen werkbladen voor ikea keukens. Van marmerlook tot betonlook en van zwart tot ferrari rood. Jij kiest. Wij leveren onder andere keukenbladen van Natuursteen, Composiet en Keramiek. Klik op de links voor meer info over de materialen en kleuren. Je ikea keuken restylen doe je samen met UP7!

 

Nog meer maatwerk

Naast andere fronten voor ikea keuken, kunnen we je ook van dienst zijn met:

  • Maatwerk keukenbladen voor ikea keukens. O.a van Natuursteen, Composiet en Keramiek.
  • Maatwerk zijpanelen, plinten en opdekbladen voor ikea keukens en kasten.
  • Advies over ontwerp, materiaal en kleur. Wij helpen je graag met je ontwerp.
  • Maatwerk aanpassingen voor je standaard ikea kasten, zodat je standaard ikea kasten maatwerk worden.

 

Wil je de materialen en kleuren in het echt bekijken? Kom naar onze showroom in Doetinchem. Hier tonen we u alle fronten en werkbladen. We adviseren u graag en assisteren u ook graag met het keukenontwerp of het aanpassen van standaard kasten. Ook komen we graag naar u toe met stalen, mocht u dit wensen. We zijn u graag van dienst.

Interesse in onze ikea  fronten of  ikea keukenbladen, neem contact met ons op, 

 

Tags:

Comments are closed