Zoek je ikea keukenfrontjes op maat, dan ben je nu uitgezocht. Wij leveren jouw keukenfrontjes op maat, tegen de best mogelijk tarieven. In 3 tot 4 weken worden je keukenfrontjes geproduceerd en bezorgd, dus je keuken zal er snel tiptop uitzien. Of je nu je oude keuken wil upgraden of meer keuze wenst voor je nieuwe keuken, wij hebben de geschikte fronten voor je.

Ikea keukenfrontjes op maat, onze mogelijkheden.

Ons assortiment met ikea keukenfrontjes op maat is zeer breed. Zo leveren wij vlakke fronten, paneel fronten en kaderfronten, die allen afgewerkt kunnen worden met folie, hout, kunststof of lak. Wij leveren o.a:

  • MDF keukenfrontjes op maat met folie in 500 kleuren
  • MDF keukenfrontjes op maat met Laklaag in 10.000 kleuren
  • HPL keukenfrontjes op maat in meer dan 200 kleuren
  • Houtfineer keukenfrontjes op maat in meer dan 10 houttinten en 100 oliekleur varianten
  • Massief houten keukenfrontjes op maat in meer dan 10 tinten en 100 oliekleur varianten

Zoals je ziet een enorme collectie aan mogelijkheden, we kunnen jouw gewenste front en kleur dus gegarandeerd leveren!

maatwerk ikea keukenfrontjes op maat

 

Prijzen ikea keukenfrontjes op maat

Onze prijzen zijn gebaseerd op de kwaliteit die wij leveren. Wij kiezen ervoor om geen prijsgerichte producten in te kopen, maar uitsluitend premium materialen van gerenommeerde fabrikanten. Kwaliteit en service staan voorop. Toch zien we dat onze prijzen ook erg concurrerend zijn, dus ook qua prijs kunnen we u altijd de best mogelijke calculatie aanbieden.

Omdat we maatwerk leveren, werken we niet met een standaard prijslijst, maar we calculeren altijd de beste prijs voor u. Mail of app ons uw foto's of tekeningen door en we maken binnen 24 uur een offerte voor u. Geheel vrijblijvend.

Om u een indruk te geven van de prijzen, vermelden we hieronder de indicatieprijzen per m2:

 

Voor welke keukenmerken zijn onze keukenfrontjes  geschikt?

Onze fronten worden op maat gemaakt en zijn dus toepasbaar op iedere keuken. Of het nu gaat om een Duitse keuken van Nolte, Rotpunkt of Bulthaup of een handgemaakte keuken, onze fronten worden passend gemaakt. Ook voor ikea keukens en kasten leveren wij alle materialen en kleuren keukenfrontjes op maat. Je kan er overigens ook voor kiezen om onze keukenfrontjes op maat te combineren met onze maatwerk keukenbladen. Dan creëer je je eigen maatwerk keuken!

 

Vraag hier vrijblijvend een maatwerk offerte aan, binnen 24 uur in de mail!

ikea fronten op maat

 

Tags:

Comments are closed