Categories:

Pax schuifdeuren op maat, jij bepaalt.

De ikea pax kasten zijn prima als we kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding. De keuze voor materialen en kleuren is echter gebaseerd op massa is kassa en daarom verkopen ze geen pax schuifdeuren op maat. Combineer daarom Ikea met UP7 en koop Pax schuifdeuren op maat voor jouw ikea kasten. Elke maat is mogelijk, dus weer creatief!

ikea pax schuifdeuren op maat

Pax schuifdeuren op maat, kies uit kunststof, lak of hout.

Naast een aangepaste maatvoering, wil je natuurlijk ook meer opties. Nou die bieden we! Wat dacht je van een totaal aanbid van meer dan 10.000 lakkleuren? Dat is nog niet alles, want we leveren heel veel verschillende materialen en kleuren, zoals:

 

 

Prijzen voor Pax schuifdeuren op maat

Wij leveren volledig maatwerk, dus werken niet met een standaard prijslijst. Simpelweg omdat iedere klant andere wensen heeft, en deze van invloed zijn op de prijs. We vragen u dus altijd even om een offerte aan te vragen via mail of whatsapp. Dit is voor ons een kleine moeite, en u heeft altijd de best mogelijk prijs voor u ikea pax schuifdeuren.  Als u alvast een indicatie wenst, dan verwijzen we naar onze prijzen pagina.

 

 

pax schuifdeuren op maat

 

 

Offerte aanvragen voor ikea pax schuifeuren op maat.

We maken graag een offerte voor je. Dit is vrijblijvend uiteraard. Mail ons je ikea tekening, schets of foto's van je ideale Pax  kast door en we maken een scherpe offerte voor je. Deze heb je normaliter binnen 24 uur in je email.

Kies voor Ikea en up7 en je hebt 1001 opties en bespaart veel geld!

 

Klik hier voor onze contactgegevens.

 

 

Tags:

Comments are closed