10 vragen over ikea keukendeurtjes

Klanten hebben vaak verschillende vragen over onze maatwerk ikea keukendeurtjes. We zetten ze hieronder op een rij, zodat je na het lezen volledig op de hoogte bent. Heb je nog een aanvullende vraag? Stel hem dan gerust via de whatsapp of email.

10 vragen over ikea keukendeurtjes

 

Vraag 1, Waar kan ik losse ikea keukendeurtjes kopen?

Er zijn verschillende aanbieders, waar u losse ikea keukendeurtjes kunt kopen. Vergelijk altijd 2 tot 3 aanbieders. De prijzen kunnen nogal verschillen namelijk. Er zijn aanbieders die rechtstreeks vanuit de bron leveren en die zijn vaak veel voordeliger. U kunt bij ons in ieder geval zeker uw losse ikea keukendeurtjes kopen tegen de best mogelijke tarieven. Wij leveren losse keukendeurtjes op maat. We leveren in totaal meer dan 100 modellen, 20 materialen en 10.000 kleuren losse keukendeurtjes.

Bekijk hier de collectie.

 

Vraag 2,  Wat kosten nieuwe ikea keukendeurtjes?

De gemiddelde kosten van maatwerk ikea keukendeurtjes liggen tussen de Euro 189,- en Euro 500,- per m2. Dit is nogal een verschil en dat komt met name doordat het materiaal en de afwerking anders zijn. We kijken bij de kosten dus metname naar het basismateriaal en de afwerking.  Maar ook naar de hoeveelheid uren die nodig zijn om de deuren te maken. Onderstaand de gemiddelde prijzen per m2.

  • Vlakke Melamine deurtjes met kunststof, Euro 157,- per m2
  • MDF keukendeurtjes vlak, Euro 227,- per m2
  • MDF keukendeurtjes met paneel of patroon, Euro 277, per m2
  • Houtfineer keukendeurtjes vlak model, Euro 347,- per m2
  • Massief houten kaderfronten, Euro 477,- per m2

 

Vraag 3,  Zijn maatwerk keuken fronten duur?

Nee. Zoals u bij vraag 2 kunt zien, is onze prijsstelling voor maatwerk keukendeurtjes erg concurrerend. Uiteraard liggen de prijzen hoger dan bij een massaproductie van bijvoorbeeld ikea. Echter voor maatwerk bieden wij de beste prijzen.

 

Vraag 4,  wat kost een keukenrenovatie gemiddeld?

De gemiddelde prijs van een keukenrenovatie ligt tussen de Euro 750,- en Euro 1500,- De totaalprijs is afhankelijk van het formaat keuken en het type fronten dat u kiest. De gemiddelde keuken bevat 5 tot 6 m2 aan fronten. Stuur ons gerust een aantal foto's en we maken graag een prijs voor u.

 

Vraag 5,  Wat is de levertijd van nieuwe ikea keukendeurtjes?

De levertijd van nieuwe ikea keukendeurtjes ligt tussen de 3 en 5 weken.  Kunststof frontjes zijn het snelst leverbaar, namelijk met 3 weken. Massief eiken fronten hebben met 6 weken de langste levertijd.  Gemiddeld is de levertijd van MDF fronten 4 tot 5 weken na opdracht.

 

Vraag 6,  Kun je ikea keukendeurtjes verven?

Ja, u kunt de keukendeurtjes verven, mits u een goede primer gebruikt. U moet zich wel afvragen of dit zinvol is, omdat de uitstraling altijd minder is dan bij nieuwe keukendeurtjes. Ook kan de laklaag weer gaan scheuren of loslaten. Kies duur voor duurzaam en  bestel nieuwe keukendeurtjes op maat.

Vraag 7,  Kan ik keukendeurtjes op maat bestellen voor ikea keukens?

Zeker. Up7 is gespecialiseerd in maatwerk keukendeurtjes voor ikea keukens en kasten.  Wij leveren keukendeurtjes die passen op elke ikea keuken. Kies zelf het materiaal en de kleur en wij produceren je deur. Je kan onze keukendeurtjes op maat gemakkelijk zelf installeren. Alle benodigde boringen zitten er namelijk al in.

 

Vraag 8,  Kan ik Ikea Metod keukendeurtjes vervangen?

Dat is zeker mogelijk. Je kan ervoor kiezen om bestaande ikea metod keukendeurtjes te vervangen voor nieuwe. We kennen alle maten en boringen en bieden je een breed aanbod in materialen en kleuren. Bestel je een nieuwe Ikea Metod keuken, dan kun je de ikea metod fronten achterweg laten.  Vervolgens bestel je je maatwerk keukendeurtjes bij ons.

 

Vraag 9,  Kan ik mijn ikea keukendeurtjes veranderen?

Dat kan. Elk keukendeurtje of zijpaneel kan vervangen worden, Je kan dus een geheel nieuwe keuken creëren door nieuwe keukendeurtjes te nemen. Dit is in 1 dage geregeld en dat tegen een fractie van de kosten van een nieuwe keuken. Verander jouw oude keuken dus in een nieuwe met onze maatwerk keukendeurtjes.

 

Vraag 10,  Wat is het prijsverschil tussen ikea keukendeurtjes en maatwerk keukendeurtjes?

Het verschil is niet in vaste bedragen te benoemen, omdat er veel verschillende uitvoeringen zijn. Globaal zouden we kunnen stellen dat maatwerk keukendeurtjes ongeveer 2 tot 3 x zoveel kosten. Dit klinkt wellicht  als veel, maar op een hele keuken praten we gemiddeld over 500 tot 800 euro meer. Dat is een maatwerk product zeker waard!

 

maatwerk keukendeurtjes 10 meest gestelde vragen

 

Wil je meer informatie over ikea keukendeurtjes?

Whatsapp of mail ons dan gerust. Je kan ook op onderstaande links klikken voor meer specifieke informatie.

 

Tags:

Comments are closed