Onze kastfronten ikea  zijn leverbaar in vele maten, materialen en kleuren. Jij bepaalt, want het is jouw keuken. Wij leveren kastfronten van kunststof, mdf, houtfineer en massief hout, dus jouw gewenste model zit zeker in onze collectie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

 

Kastfronten ikea vervangen, elke kleur is mogelijk.

Heb je een oudere keuken en zijn je fronten, plinten en zijpanelen aan vervanging toe? Wij vervangen je ikea kastfronten binnen 1 dag en tegen een fractie van de kosten van een nieuwe keuken. Gemiddeld kost het vervangen van kastfronten Euro 750,- tot 1250,-  Je keuken ziet er dan weer helemaal als nieuw uit en kan weer 20 jaar mee. Je kan bij ons kiezen uit verschillende materialen zoals: Kastfronten keuken van kunststof, kastfronten keuken van hout,of kies bijvoorbeeld kastfronten met een laklaag.

Kastfronten ikea vervangen of aanpassen

 

Nieuwe kastfronten ikea keuken.

Niet alleen een oude ikea keuken is op te knappen, maar je kan er ook voor kiezen om een nieuwe ikea keuken helemaal op maat te maken. Zo kan je bij ikea standaard keukenkasten kopen, die je kunt voorzien van maatwerk keukenfronten. Op deze wijze combineer je een betaalbare achterkant, met een maatwerk voorkant. Je kan dan zelf de maten, materialen en kleuren kiezen. Jouw keuken wordt dan ook echt jouw keuken.  Een echte maatwerk keuken kost vaak tussen de 10.000 en 25.000 euro, maar combineer je een ikea keuken en onze maatwerk kastfronten, dan kost dit  gemiddeld tussen de 5.000 en 15.000. Betaalbaar maatwerk dus.

Vindt je de ikea keukenkasten te beperkt of niet fraai? Dan kun je ook kiezen voor onze maatwerk keukenkasten. Dit zijn antraciet kasten, die we voor jou op maat maken. Ze zijn uiteraard duurder dan de ikea kasten, maar weer veel goedkoper dan de keukenkasten bij een maatwerk keuken. Dit kan dus een mooie middenweg zijn om een luxe maatwerk keuken te creëren.

 

Wat zijn de prijzen voor kastfronten?

De prijzen voor ikea kastfronten variëren nogal, maar gemiddeld liggen de prijzen tussen de Euro 189,- en 485,- per m2. Dit verschil zit hem in de materiaalkeuze en de afwerking. Een kunststof front is het voordeligst, en een massief eiken kaderfront is het duurste. Het meest verkochte en dus gemiddelde front is een MDF front met folie en kost Euro 229,- per m2. Kies dus voor betaalbaar maatwerk met onze kastfronten op maat. Klik hier voor alle prijzen.

 

Offerte of vragen? neem contact met ons op.

 

Tags:

Comments are closed