Andere fronten voor ikea keuken

Heb je een bestaande ikea keuken die je wil opknappen? Of ben je van plan om een nieuwe ikea metod keuken te kopen? In beide gevallen kunnen we je van dienst zijn. We leveren maatwerk fronten voor ikea keukens. Wil je dus andere fronten voor ikea keuken?, dan ben je bij UP7 aan het goede adres.

Ons aanbod van andere fronten voor je ikea keuken, bestaat uit:

Onze fronten worden geleverd op de juiste ikea maten. Onze fronten worden standaard geleverd inclusief boringen voor scharnieren en ladesystemen. Je kunt deze dus eenvoudig zelf monteren of laten monteren. Wij kennen alle afmetingen van ikea keukens van de laatste 25 jaar!

 

andere fronten voor ikea keuken

Kleuraanbod andere fronten voor ikea keuken

Ons kleuraanbod voor maatwerk ikea fronten is enorm. Zo leveren onze eiken fronten in meer dan 20 modellen en 100 kleuren. Daarnaast kun je kiezen tussen een eiken paneel met of zonder noesten. Jij bepaalt volledig de uitstraling van de nieuwe fronten. Ook voor de foliefronten hebben wij een zeer ruim aanbod. De collectie bestaat uit meer dan 200 kleuren folie. Deze collectie is met zorg samengesteld en aangepast aan de trends van 2022.

Ook leveren wij lakfronten voor ikea keukens en kasten. Deze lakfronten zijn leverbaar in meer dan 20 modellen en meer dan 10.000 kleuren. Dit komt doordat wij alle kleuren van onder andere Ral, Sikkens, NCS en Farrow and Ball kunnen leveren. Jouw gewenste kleur zit er zeker bij. Andere fronten voor ikea keuken? Prima, maar maak ze dan ook uniek en persoonlijk!

 

Naast andere fronten voor ikea keuken, kunnen we je ook van dienst zijn met:

  • Maatwerk keukenbladen voor ikea keukens. O.a van Natuursteen, Composiet en Keramiek.
  • Maatwerk zijpanelen, plinten en opdekbladen voor ikea keukens en kasten.
  • Advies over ontwerp, materiaal en kleur. Wij helpen je graag met je ontwerp.
  • Maatwerk aanpassingen voor je standaard ikea kasten, zodat je standaard ikea kasten maatwerk worden.

 

Interesse in onze ikea  fronten of  ikea keukenbladen, neem contact met ons op,

 

Tags:

Comments are closed