Ikea keukenwerkbladen op maat

Wij maken jouw ikea keukenwerkbladen op maat. Ga je voor natuursteen, Graniet, Marmer, Composiet of keramiek? Wij leveren in totaal meer dan 500 kleuren en soorten. Jouw nieuwe ikea keukenwerkbladen worden op maat gemaakt, dus passen altijd op jouw bestaande of nieuwe keuken! Op deze pagina vindt je alle informatie over de materialen, kleuren en mogelijkheden.

ikea keukenwerkbladen op maat

 

Welk materiaal kies je voor je ikea keukenwerkbladen?

De keuze voor het materiaal van je ikea keukenwerkbladen wordt door de meeste mensen gebaseerd op het uiterlijk. Een natuursteen keukenwerkblad heeft een geheel andere uitstraling dan een keramiek keukenwerkblad. Kijk dus eerst goed wat je aanspreekt aan de looks van elk materiaal. De meeste materialen zijn leverbaar in verschillende glans afwerkingen. Zo kun je natuursteen en composiet krijgen in mat, glans en ruwe afwerking. Keramiek is leverbaar in mat en zijdeglans.  Welke uitstraling past dus bij jouw nieuwe of bestaande ikea keuken?

Naast de looks kun je ook de eigenschappen gaan vergelijken. Natuursteen is bijvoorbeeld heel hard en kras vast, maar kan in sommige gevallen wel weer wat poreus zijn. Keramiek is het meest hufter proof en is hard, kras vast en ook hittebestendig. Composiet is t.o.v. natuursteen ook homogeen (dichte toplaag) maar kan wel minder goed tegen hoge temperaturen. In onderstaand schema zie je de verschillen tussen de materialen.  In onze showroom te Doetinchem hebben wij enkele keukenwerkbladen liggen, wij adviseren je uiteraard graag bij je keuze.

eigenschappen keukenwerkbladen op maat

 

Keukenwerkbladen ikea

Metname voor ikea keukens leveren wij keukenwerkbladen op maat. Ikea heeft zelf een beperkte keuze in materialen en kleuren en dat is logisch. Ikea gaat immers om de massa. Wij leveren echter een 1 op 1 maatwerk product en kunnen al jouw persoonlijke wensen verwerken. Onze keukenwerkbladen voor ikea keukens zijn standaard al 62 cm diep. Er komt dus geen meerprijs bovenop de standaard 60 cm prijs, zoals collega bedrijven vaak wel doen. Wij hebben jarenlange ervaring met de levering van keukenwerkbladen voor ikea keukens en adviseren je uiteraard graag.

Ikea Keukenwerkbladen op maat van natuursteen, composiet of Keramiek zijn uitermate geschikt voor ikea keukens. Upgrade je ikea keuken met onze degelijke en duurzame keukenwerkbladen. Je keuken zal er luxer uitzien en bovendien veel langer meegaan. Maak een maatwerk keuken van een standaard ikea keuken. Jouw maatwerk keuken!

keukenwerkbladen ikea op maat

Benieuwd naar de prijzen voor onze keukenwerkbladen op maat? Klik dan hier!

Kom naar de showroom of vraag online een offerte aan voor jouw keukenwerkbladen op maat. We adviseren je graag en hebben meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche. JE ontvangt bij ons altijd een offerte met de beste prijs van dat moment.

Andere vragen? Mail of whatsapp ons gerust, we zijn je graag van dienst.

 

 

 

Tags:

Comments are closed