Dekton keukenblad, waarom kiezen voor Dekton?

Wanneer je op zoek bent naar een fraai keukenblad, dat ook nogeens duurzaam en hufter proof is, dan is een dekton keukenblad een echte aanrader. Dekton wordt gefabriceerd op een speciale chemische wijze. Het bevat met name materialen zoals glas, porselein en kwartsen( natuursteen). Echter door de mengeling van materialen en het productieproces, ontstaat een keukenblad dat alle eigenschappen heeft die u van een degelijk product verwacht.

Zo is een Dekton keukenblad in de eerste plaats homogeen ofwel de toplaag is sluitend  en er kan nimmer een vocht in kan. In de tweede plaats is een Dekton keukenblad keihard en daardoor zeer krasvast en dus duurzaam. Verder is een dekton keukenblad zeer hittevast en zal nimmer verkleuren. Het heeft alle eigenschappen die u van een duurzaam keukenblad verwacht.

 

Dekton keukenblad, kleuraanbod van Up7.

Onderstaand een aantal kleuren uit de Dekton serie. De collectie bestaat uit effen kleuren, marmer varianten, steenvarianten en meer. Er zijn in totaal meer dan 50 kleuren leverbaar. Alle kleuren bekijken, klik dan hier!

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

 

De levertijd van een Dekton keukenblad is ongeveer 4 weken na de inmeting / bestelling. Als u een nieuwe keuken koopt, dan kunnen wij goed uit de voeten met een keukentekening. Een bestaande keuken zal altijd door ons worden opgemeten, zodat we gegarandeerd de juiste maten hebben.

 

Stalen bekijken en advies

Onze Dekton keukenbladen worden in Portugal geproduceerd, toch zijn we u in onze demoruimte in Doetinchem graag van dienst.  Zeker als het gaat om het bekijken van stalen, voorbeeld keukenbladen en het adviseren qua materialen, prijzen en mogelijkheden. Onze prijzen zijn zeer concurrerend, dus neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

 

Wil je nog meer maatwerk voor je keuken? Kijk dan ook eens bij onze maatwerk keukenfronten. Maak van een standaard  keuken, jouw droomkeuken met onze maatwerk producten!  Mail ons gerust je keukentekening door en we maken een vrijblijvende offerte voor je op basis van jouw wensen. De offerte wordt binnen 24 uur in je mailbox afgeleverd, uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

Neem contact met ons op.

 

Tags:

Comments are closed