Keukenbladen fabriek, jouw blad op maat gemaakt.

Naast onze maatwerk fronten en kasten, leveren wij ook maatwerk keukenbladen. Onze maatwerk keukenbladen worden gefabriceerd in onze keukenbladen fabriek in Portugal. De productie bevindt zich in Portugal, omdat het aanbod in materialen daar zeer groot is. Bovendien zijn de kosten veel lager dan in Nederland. We kunnen u dus concurrerende prijzen bieden voor onze maatwerk keukenbladen vanuit onze keukenbladen fabriek. Jouw blad op maat gemaakt, snel en voordelig! Onze showroom is uiteraard gevestigd in Doetinchem.

keukenbladen fabriek up7 hal 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbod keukenbladen fabriek up7

Ons aanbod in keukenbladen op maat is zeer groot. Wel hebben wij gekozen voor de duurzame materialen, zodat uw blad meer dan 30 jaar meegaat. We verkopen dus geen kunststof keukenbladen, maar uitsluitend duurzame steenachtige keukenbladen. Onze collectie bestaat o.a. uit:

 

composiet maatwerk keukenbladen

We hebben dus meer dan 1000 kleuren voor u beschikbaar. Bij de keuze voor een keukenblad is natuurlijk niet alleen de kleur belangrijk. Het materiaal zelf en zijn eigenschappen verschillen onderling, en dus is het belangrijk de eigenschappen te kennen, voordat u een keuze maakt voor een bepaald keukenblad. In de basis kunnen we stellen, dat zowel natuursteen, composiet en keramiek allemaal keihard zijn en dus zeer duurzaam zijn. Wel zit er verschil in de poreusheid en de krasvastheid.

 

Soorten keukenbladen:

Natuursteen keukenbladen . Zo is een natuursteen blad erg hard, maar kan het haarlijnen bevatten, die vocht opnemen. Hierdoor kan er een vlek ontstaan. Dit geldt niet voor alle natuursteen keukenbladen. Het is gemakkelijk te voorkomen door het blad te impregneren. Natuursteen heeft altijd een unieke uitstraling, daar het een natuurproduct is!

Composiet keukenbladen. Composiet bestaat voor ruim 90% uit kwartsiet (natuursteen) en wordt vermalen tot korrels. Hierna worden kleurstoffen en andere grondstoffen toegevoegd om een specifieke kleur en structuur te krijgen. De korrels en materialen worden verbonden met kunsthars, waardoor een plaatmateriaal ontstaat. Door de toevoeging van kunsthars is een composiet keukenblad homogeen, dus neemt geen vocht op. Daarnaast is een composiet blad vrij kras vast en is er dus een groot kleuraanbod.

Keramiek keukenbladen. Anders dan natuursteen en composiet, wordt een keramiek blad volledig vervaardigd. Een keramiek keukenblad wordt vervaardigd uit een klei achtig materiaal, dat op 1300 graden wordt gebakken. Hierdoor is het blad bijna onverwoestbaar. Een keramiek blad is kras vast, homogeen en bovendien hittebestendig. Het is dus het meest hufter proof keukenblad dat u kan kopen.

 

up7 keukenbladen fabriek machines

 

Stalen bekijken en advies

Onze keukenbladen fabriek is dan wel elders gevestigd, toch zijn we u in onze demoruimte in Doetinchem graag van dienst, als het gaat om het bekijken van stalen, keukenbladen en het adviseren qua materialen, prijzen en mogelijkheden. Onze prijzen zijn zeer concurrerend, dus neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

 

Wil je nog meer maatwerk voor je keuken? Kijk dan ook eens bij onze maatwerk keukenfronten. Maak van een standaard  keuken, jouw droomkeuken met onze maatwerk producten! Mail ons gerust je keukentekening door en we maken een vrijblijvende offerte voor je op basis van jouw wensen. De offerte wordt binnen 24 uur in je mailbox afgeleverd, uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

Neem contact met ons op.

 

Tags:

Comments are closed