Categories:

Fronten ikea keuken aanpassen.

Wil je je fronten ikea keuken gaan aanpassen naar wens? Dat kan met onze ikea fronten upgrade! Of het nu gaat om het upgraden van je bestaande Faktum fronten of nieuwe Metod fronten, wij leveren vele materialen en kleuren en maken jouw ikea fronten helemaal zoals jij dat wil!

Fronten ikea keuken

 

Fronten ikea keuken, de kleurmogelijkheden

Ga je voor pimpelpaars, zwarte houtnerf, Betonlook, marmer of steen? Alles is mogelijk! Wij leveren in totaal meer dan 500 foliekleuren en 10.000 lakkleuren die uitermate geschikt zijn voor jouw fronten ikea keuken.  Zo leveren wij ook meer dan 200 houtnerf structuren en kleuren, van licht hout tot donker hout en met fijne nerf tot grove nerf. Wil je een betonlook keuken maken van je standaard ikea fronten, ook dat kan. Ook effen kleuren in zowel mat als glans zijn volop leverbaar.

Het is jouw keuken, dus kies ook jouw kleur en structuur!

 

Kwaliteit van onze fronten ikea keuken

Fronten ikea keuken maatwerkOnze fronten worden vervaardigd in een moderne fabriek, waar kwaliteit en afwerking uiterst belangrijk zijn. Wij kiezen niet voor prijsgerichte producten, maar voor kwaliteitsproducten die duurzaam zijn. Uiteraard bieden we u altijd de beste prijzen voor onze maatwerk ikea fronten.

Onze maatwerk fronten gaan zeker 30 jaar mee!

 

Kosten fronten ikea keuken

De kosten voor je ikea fronten ( zowel voor keukens, badkamers, kasten etc) zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren. Hoeveel fronten, dus hoeveel materiaal is er nodig, welke folie/lak/hout kies je en hoeveel arbeidsuren gaan er inzitten? Deze factoren bepalen de prijs en dus is het voor ons niet mogelijk om vooraf een prijs te bepalen. We geven je wel graag enkele indicatie prijzen voor fronten ikea keuken.

  • Kleine keuken met 4m1 materiaal in effen structuur.  € 500 - 900,-
  • Gemiddelde keuken met 6 m1 materiaal in effen structuur. € 900 -  1350,-
  • Grote keuken met 8 m2 materiaal in effen structuur. € 1350 - 1950,-

 

Wil je weten wat jouw project kost?

Mail of whatsapp ons simpelweg enkele foto's/tekeningen door en je ontvangt binnen 24 uur een prijs!

 

maatwerk fronten ikea keuken

Tags:

Comments are closed