Categories:

Ikea metod fronten, maatwerk zoals jij ze wenst!

Ben je van plan om nieuwe ikea metod fronten te kopen? Goede keuze! Een ikea keuken heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding, is snel leverbaar en biedt volop mogelijkheden. Enig nadeel is dat het kleuraanbod wat tegenvalt. Voor dit probleem hebben wij onze ikea upgrade bedacht. Hoe werkt deze ikea upgrade precies? Heel simpel!

1: Jij koop de gehele ikea keuken , op de fronten na.( en evt keukenbladen)

2: Je mailt ons de keukentekening door en je wensen

3: Wij fabriceren de fronten voor jou op maat.

4: Wij bezorgen de fronten en hoppa, Jouw unieke maatwerk keuken is een feit!

 

ikea metod fronten kopen

Op deze wijze maak je van een standaard ikea keuken een echte maatwerk keuken, alleen zonder de bijbehorende hoge prijzen van een maatwerk keuken. Een ikea keuken kost gemiddeld 5000 tot 10.000 euro en een maatwerk keuken kost gemiddeld tussen de Euro 10.000 en 40.000,- Een combinatie van ikea en maatwerk zal gemiddeld tussen de Euro 7000,- en  15.000 kosten, dus je bespaart heel veel geld.

Naast het prijsvoordeel zijn er natuurlijk meer voordelen, zoals het maatwerk. Als je een maatwerk kast van bijvoorbeeld 47,8 cm nodig hebt, dan kort je de standaard ikea kast iets in en besteld bij ons een maatwerk ikea metod front van 47,8 cm. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos!

Kleurmogelijkheden voor ikea metod fronten

Onze premium fronten zijn leverbaar in duizenden kleuren! Welke kleur kies jij?

hpl kleuren ikea metod fronten

Onze kleurcollectie bestaat onder andere uit:

Jouw gewenste kleur zit er dus zeker bij. Bekijk de kleuren online, of maak een afspraak voor een thuisbezoek of bezoek aan onze demoruimte.

 

Kosten voor onze ikea metod fronten

De prijzen zijn afhankelijk van het formaat van de keuken, type deur en de afwerking. We hebben dus geen standaard prijzen, maar maken graag een voorstel op maat voor je. Mail of whatsapp ons gerust enkele foto's van jouw keuken en we maken een goede offerte voor je!

Om nu toch  een indruk te krijgen van het prijsniveau, geven we je graag enkele gemiddelde prijzen voor onze ikea metod fronten:

  • Kleine keuken met 5 m2 materiaal, Euro 500-900,-
  • Gemiddelde keuken met 7 m2 materiaal, Euro 900 - 1350,-
  • Grote keuken met 10 m2materiaal, Euro 1350 - 1950,-

 

Whatsapp ons jouw foto's of ikea tekeningen door en we maken binnen 24 uur een goede prijs voor je.

 

Tags:

Comments are closed