Fronten voor ikea keukens en kasten

Maak van die standaard kast, jouw unieke kast. Of upgrade je oude of nieuwe ikea keuken tot een persoonlijke!  Met onze maatwerk fronten voor ikea keukens en kasten, ben je onbeperkt in de mogelijkheden. Wij leveren meerdere materialen, meer dan 100 modellen en 10.000 kleuren. Upgrade dus je interieur!

fronten voor ikea keukens en kasten

Kunststof front, MDF front of houten front kiezen?

Oke, de keuze is reuze. Maar welk materiaal kies je voor je nieuwe kast of keuken? Elk materiaal heeft natuurlijk zijn voor en nadelen. Toch is de belangrijkste keuze, de keuze voor het uiterlijk. Ga je voor vlak front of een kaderfront? En ga je dan voor mat of hoogglans of hout? Maak dus de eerste keuze op basis van de looks, wat vindt je mooi? Hierna kun je gaan kijken naar de uitvoeringen.

Enkele fronten beperken de materiaalkeuze al. Zo is een kunststof front altijd vlak, dus als je een kaderfront of front met groeven wenst, dan kom je al uit op een MDF front. Vervolgens maak je een keuze tussen de afwerkingen. Je kiest dan tussen folie en Lak. Folie is sterker en krasbestendiger, maar heeft wel minder kleurkeuzes. Lak fronten daarentegen kun je spuiten in meer dan 10.000 kleuren. Wel is lak weer iets gevoeliger voor krassen.

Als je kiest voor hout, dan heb je alleen de keuze tussen houtfineer en massief hout. Een vlak front is bij ons altijd van MDF met een houtfineer laag. Dit omdat je dan de looks hebt van massief hout, maar zonder de eventuele nadelen, zoals kromtrekken en inscheuren. Een kaderfront is wel altijd massief, omdat deze is opgebouwd uit 5 verschillende delen, is deze wel erg duurzaam.

 

Fronten voor ikea keukens en kasten, de kosten.

Onze maatwerk fronten voor ikea keukens en kasten zijn uiteraard duurder dan de standaard ikea fronten. Ikea werkt met massa is kassa, wij 1 op 1 met maatwerk. Toch zijn onze prijzen erg concurrerend. Wij bieden u altijd de best mogelijk prijs van het moment. Vraag dus voor de scherpste prijs altijd een offerte bij ons aan.

Ter indicatie onderstaand onze prijzen voor 2022:

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vragen of een offerte. Of bezoek onze showroom te Doetinchem.

Tags:

Comments are closed