Categories:

Ikea besta hack ideeën door Up7

Op zoek naar jouw ideale ikea besta hack? Wij geven je op deze pagina een aantal voorbeelden van geweldige ikea besta hacks. Wat een ikea hack precies is? Volgens ons is dit het aanpassen/persoonlijk maken van een standaard ikea product. Zo is de ikea besta serie, de best verkopende tv meubel en kastenserie van Nederland. Helaas is alles bij ikea massa is kassa, dus het aanbod in kleuren en materialen is hierdoor beperkt. Door Up7 te combineren met Ikea, creëer je 1001 mogelijkheden voor jouw maatwerk besta meubel!

 

Ikea besta hack, fronten van echt leder!

ikea besta hack, lederen fronten

Lederen ikea fronten

Wat dacht je van fronten van echt leder? Dat is pas uniek! Wij leveren maatwerk lederen fronten, speciaal voor de ikea besta kasten. Deze fronten worden dus geheel naar jouw afmetingen en wensen gemaakt. Je hebt de keuze uit 4 verschillende kleuren leder. Vanille, Caramel, Bruin en zwart. Deze fronten zijn ook zeer geschikt om accenten te leggen op onderdelen of bijvoorbeeld zijpanelen.

Deze leren fronten voor ikea keukens en kasten zijn dus geen lederlook fronten, maar deze fronten zijn van echt leder. Hierdoor hebben ze een zeer unieke uitstraling.

 

 

 

 

Marmerlook fronten als ikea hack

Ook erg fraai voor een ikea besta hack, onze marmerlook fronten. Deze fronten zijn gebaseerd op de 4 meest verkochte marmer soorten en hebben een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Deze fronten zijn zeer fraai en geven je ikea besta kast een unieke uitstraling.  De marmerlook fronten zijn leverbaar in 4 verschillende kleuren.

ikea besta hack, marmerlook fronten

 

 

idee nummer 3 voor je ikea besta hack, Metaallook fronten

Naast onze marmerlook en lederen fronten, leveren wij ook maatwerk fronten en panelen met een speciaal metaaldesign. Deze fronten/panelen geven je ikea besta kast een unieke industriële uitstraling.

Je kan kiezen uit de Kleuren: Champagne, Rvs en koper. Alle kleuren zijn leverbaar in zowel een matte als hoogglans uitvoering. Maak je ikea besta kast dus uniek en persoonlijk met onze metaallook fronten op maat, speciaal voor de ikea besta serie.

ikea besta hack, metaallook fronten

Metaallook ikea fronten

 

Nog meer ideeen voor je ikea besta hack? Wij leveren onder andere:

 

Wil je de materialen en kleuren in het echt bekijken? Kom naar onze showroom in Doetinchem. Hier tonen we u alle fronten, kleuren en werkbladen. We adviseren u graag en assisteren u ook graag met het ontwerp of het aanpassen van standaard kasten. Ook komen we graag naar u toe met stalen, mocht u dit wensen. We zijn u dus graag van dienst.

Interesse in onze ikea besta hack, neem contact met ons op, 

ikea upgrade hacks

Tags:

Comments are closed