Categories:

Ikea hacks Nederland, creëer jouw unieke keuken,kast of tv meubel.

Op zoek naar leuke Ikea hacks? Up7 is de ikea hack specialist van Nederland. Met onze maatwerk fronten, panelen en bladen geven wij je de optimale tools, om jouw Ikea product persoonlijk en uniek te maken. Want dat is wat een Ikea hack is, het persoonlijk en uniek maken van een standaard ikea keuken, kast of meubel.

Hoe dit in zijn werk gaat? Heel simpel. Je koopt simpelweg de basiskast bij Ikea en vervolgens bestel je jouw unieke fronten, bladen of panelen bij Up7.  De mogelijkheden zijn groots, wij leveren meer dan 50 modellen in meer dan 10,000 kleuren. Kan niet bestaat niet!

Wees creatief of ga voor inspiratie naar Pinterest. Wij kunnen gegarandeerd elk materiaal en kleur leveren, om ervoor te zorgen dat jouw ikea hacks uitgevoerd kunnen worden. Wij adviseren je uiteraard ook graag bij je ontwerp, materiaal en kleuradvies.

Voor welke kasten leveren wij ikea hacks?

ikea hacks van besta kastDie vraag is simpel te beantwoorden. Wij leveren namelijk ikea hacks voor alle ikea series. Of het nu gaat om een ikea hack voor een ikea metod keuken, of om een ikea hack van een Pax garderobekast, wij zijn jouw specialist. Ook voor de ikea besta serie leveren wij veel maatwerk fronten en panelen. Je kan jouw keuken, tv meubel, opbergkast of garderobekast dus simpel en eenvoudig gaan upgraden met onze ikea hacks.

 

Bekijk meer info over de specifieke ikea hacks:

 

Ikea metod upgrade, creeer die unieke droomkeuken.

Besta upgrade, ongekende mogelijkheden voor een maatwerk meubel.

Ikea Pax upgrade, meer mogelijkheden, materialen en kleuren.

 

 

Mogelijkheden voor je ikea hack:

Welk materiaal kies je, welke afmetingen en welke kleur? Ons assortiment bestaat uit verschillende materialen en kleuren. Zo leveren wij maatwerk fronten en panelen van kunststof, MDF met folie, MDF met lak, Eikenfineer en massief eiken. Een ruime keuze en geschikt voor ieder budget! Het kleuraanbod is nog ruimer. Onze eiken fronten en panelen leveren wij in 40 basis kleuren en max 100 optiekleuren. Voor de folie fronten leveren wij 100 kleuropties en in lak zijn de mogelijkheden ongekend. Wij leveren alle kleuren van o.a RAL, Sikkens en NCS, maar ook alle kleuren van Farrow and Ball.

Nog meer ikea hacks:

Naast de levering van maatwerk  ikea fronten kunnen we je ook van dienst zijn met:

  • Maatwerk werkbladen / panelen / vensterbanken van  Natuursteen, Composiet en Keramiek.
  • Maatwerk zijpanelen, plinten en wandpanelen in elke maat en kleur.
  • Advies over ontwerp, materiaal en kleur. Wij helpen je graag met je ontwerp.
  • Maatwerk aanpassingen voor je standaard ikea kasten, zodat je standaard ikea kast, een maatwerk kast wordt.

 

ikea hacks, een maatwerk ikea pax garderobekast

Een maatwerk ikea pax kast is een perfect voorbeeld van ikea hacks.

 

Wil je de materialen en kleuren in het echt bekijken? Kom naar onze showroom in Doetinchem. Hier tonen we u alle fronten, kleuren en werkbladen. We adviseren u graag en assisteren u ook graag met het ontwerp of het aanpassen van standaard kasten. Ook komen we graag naar u toe met stalen, mocht u dit wensen. We zijn u dus graag van dienst.

Interesse in onze ikea hacks, neem contact met ons op, 

ikea upgrade hacks

Tags:

Comments are closed