Ikea kastdeurtjes op maat bestellen

Ga je voor kunststof, MDF of hout?  En kies je voor Folie, houtfineer of lak? Al deze keuze's bieden we jou als het gaat om ikea kastdeurtjes op maat. Wij leveren meer dan 100 modellen ikea kastdeurtjes op maat in meer dan 10.000 kleuren. Jouw gewenste model en kleur is dus zeker leverbaar.

Bestel jouw ikea kastdeurtjes op maat bij Up7

 

Ikea kastdeurtjes op maat voor keukens, meubels en kasten.

In de meeste gevallen leveren wij ikea kastdeurtjes op maat voor keukens. Maar ook een groot deel van ons assortiment leveren wij voor meubels en kasten. Denk hierbij aan TV meubels en wandmeubels, die je uniek en persoonlijk maakt. Ook dressoirs of garderobekasten kunnen we voorzien van maatwerk kastdeurtjes. OF het dus gaat om een kleine kast, complete keuken of badkamermeubel, wij leveren jouw maatwerk kastdeurtjes.

Hoe kun je kastdeurtjes bij ons bestellen? Stuur ons een email of whatsapp ons enkele foto's of tekeningen van je project. We maken dan vrijblijvend een offerte voor je, die je binnen 24 uur in de mail ontvangt. Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom te Doetinchem. Hier kunnen we je alle kastdeurtjes op maat tonen en je van advies voorzien. We zijn je graag van dienst! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook onze inspiratie pagina eens. Hier vindt je vele foto's en video's van mooie projecten.

 

Wat zijn de kosten voor maatwerk kastdeurtjes?

De prijzen variëren tussen de Euro 169,- en 490,- per m2. Dit is met name afhankelijk van het gekozen materiaal, maar ook van de hoeveelheid en de afwerking. Een kunststof front is het voordeligst en een massief eiken front het duurste. De meest verkocht kastdeurtjes op maat zijn MDF fronten met een folie. Deze fronten kosten Euro 229,- tot 289,- per m2.

We maken graag een vrijblijvend voorstel voor jouw project, dus laat ons weten wat je wensen zijn.

Tags:

Comments are closed