Ikea keuken met andere fronten

Een ikea keuken met andere fronten, dat is een goed idee! Je neemt de betaalbare kasten, laden en scharnieren van Ikea en combineert deze met luxere maatwerk keukenfronten. Jouw ikea keuken met andere fronten wordt dan echt een unieke en persoonlijke keuken. En ook nog eens veel betaalbaarder dan die luxe maatwerk keuken bij de keukendealer.  Het aanbod in materialen, kleuren en mogelijkheden is enorm. Here we go.

 

 

Materiaal mogelijkheden voor een ikea keuken met andere fronten

De keuze is reuze. Jij bepaalt het materiaal, maat en de kleur. Beginnend bij het materiaal, kunnen we de volgende basis bieden:

Er is dus een ruim aanbod in materialen en uitvoeringen. We durven wel te stellen dat elk model dat je  online ziet wel leverbaar is. Zeker qua kleuren. Naast 200 folie en 100 houtkleuren, leveren wij namelijk ook meer dan 10.000 lak kleuren. Een ikea keuken met andere fronten? Goed idee!

 

Plug and play installatie

ikea keuken met andere fronten slim ideeOnze keukenfronten en keukendeurtjes worden standaard geleverd met alle benodigde boringen. Zo zitten de scharnierboringen en ladeboringen al in de frontjes als ze geleverd worden. Je kan onze maatwerk keukenfronten dus net zo makkelijk installeren als de originele ikea fronten. Plug and play dus. Uiteraard kun je de fronten ook laten installeren door een keukenmonteur of klusbedrijf.

 

Ikea keuken met andere fronten, wat kost dat?

Een basis ikea keuken kost gemiddeld tussen de 3000 en 8000 euro. Een luxe maatwerk keuken tussen de 10.000 en 25.000. Met ons concept kun je een middenweg vinden, want je koopt de basis bij ikea en de fronten bij ons. De gemiddelde meerprijs voor onze fronten ligt tussen de Euro 1000,- en Euro 1750,- Dat valt dus reuze mee. Vaak combineren mensen ook onze maatwerk keukenbladen met onze fronten. De meerprijs voor een stenen blad en nieuwe fronten is dan gemiddeld Euro 3000 tot 4000,-  Een luxe maatwerk keuken op basis van ikea kost je dan gemiddeld tussen de Euro 6000,- en 12.000, en dus 30 tot 60% voordeliger dan bij de keukendealer!

 

Wil je weten wat jouw ikea keuken met andere fronten gaat kosten? Stuur ons enkele foto's van je bestaande keuken door of mail of whatsapp ons de ikea keukentekening door. Geef hierbij je wensen aan en we maken graag vrijblijvend een offerte voor je. Klik hier voor onze contactpagina.

Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom te Doetinchem. Hier kunnen we je alle materialen en kleuren tonen en adviseren we je graag. We zijn wel alleen op afspraak open, zodat we alle tijd voor je hebben. Maak dus gerust een afspraak en wees welkom in de Achterhoek!

 

Tags:

Comments are closed