Jouw ikea keuken op maat bestel je bij up7!

Je wil geen standaard ikea keuken, maar een ikea keuken op maat. Een keuken zoals jij wil, jouw droomkeuken. Loop jij ook tegen de torenhoge prijzen aan bij keukenzaken? De meeste keukenspeciaalzaken leveren maatwerk keukens in het prijssegment tussen de Euro 20.000 en 60.000,-  Dit zijn werkelijk schitterende keukens, maar onbetaalbaar. Ons Up7 concept kan je helpen om je eigen ikea keuken op maat samen te stellen. Maar dan wel betaalbaar.

Onze maatwerk keukens kosten gemiddeld tussen de Euro 5000,- en Euro 12.000,- Voor dat geld heb je dan een keuken die van A tot Z is zoals jij hem wenst. Geen beperkingen en alternatieve keuze's, maar laten maken wat jij wil. Wij leveren onder andere:

Combineer ons maatwerk met je wensen en kies voor betaalbaar ikea maatwerk.

 

Ikea keuken op maat, betaalbaar maatwerk

Hoe stel je jouw ikea keuken op maat samen?

Dat kan op verschillende manieren. Wellicht heb je al een tekening of foto's van de keuken die je wenst. Je kan deze dan naar ons appen of mailen. We maken dan vervolgens een maatwerk offerte voor je, welke je binnen 24 uur in de mail ontvangt. Heb je nog geen tekening, dan kun je ook een afspraak maken met keukenadviseur Dennie, zodat je samen jouw droomkeuken kan gaan samenstellen. De keuze is aan jou.

Het voordeel van een ikea keuken op maat is, dat je niet beperkt bent. Kies dus gerust voor een andere afmeting. Als een standaard kast van 60 cm breed niet past, maar een 53,5 wel, teken dan gerust een kast van 53,5. Wij maken de keukenkast op maat en ook het keukendeurtje wordt dan geleverd in 53,5 cm.  Technisch dus geen beperking. En ook optisch hebben we geen beperkingen doordat we meer dan 50 modellen leveren, die leverbaar zijn in meer dan 10.000 kleuren.

contact ikea maatwerk keukens

 

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Stel dan je vraag via whatsapp of stuur ons een mailtje. Bellen kan natuurlijk ook. Wil je liever advies krijgen, dan nodigen we je uit in onze demoruimte te Doetinchem. We kunnen je dan adviseren en tonen je dan ook alle kleuren, materialen en kasten. Wij werken uitsluitend op afspraak, dus bel altijd even voordat je naar ons toe komt. Ook is een thuisbezoek mogelijk, als je twijfelt over de maatvoering of indeling.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Tags:

Comments are closed