Eiken keukendeurtjes voor ikea keukens!

Echte eiken keukendeurtjes voor ikea keukens kopen? Upgrade je bestaande of nieuwe  ikea keuken met eiken keukendeurtjes. Geef je keuken een luxe en warme uitstraling. Jij bepaalt zelf wel model en uitvoering je kiest. Ook de maatvoering passen we helemaal aan aan jouw wensen.

Je kan bij ons kiezen uit verschillende modellen eiken keukendeurtjes. Zo leveren wij vlakke eiken keukendeurtjes en tevens vlakke eiken keukendeurtjes met een groef. Ook populair zijn onze massief eiken kaderfronten. We leveren verschillende modellen met verschillende profielen. De maatvoering wordt uiteraard helemaal naar uw wens bepaald.

maatwerk eiken keukendeurtjes voor ikea keukens

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier de volledige collectie houten keukendeurtjes!

 

Kleurmogelijkheden eiken keukendeurtjes op maat

Onze eiken keukendeurtjes worden standaard geleverd in de naturel keuken kleur. De fronten kunnen dan worden voorzien van een vernis of transparante olie, zodat de eiken kleur behouden blijft. Een andere mogelijkheid die wij bieden is het oliën met Rubio monocoat. Door deze olie aan te brengen, verander je de eiken fronten in een unieke kleurstelling.  Je kan kiezen voor grijs eiken, kersen, whitewash, zwart hout, grijs hout etc. Er zijn meer dan 100 kleuren mogelijk.

rubio monocoat eiken fronten ikea keuken

Enkele kleurvoorbeelden van Monocoat olie.

Wat kosten eiken keukendeurtjes voor ikea keukens?

De kosten voor eiken keukendeurtjes variëren tussen de Euro 300 en Euro 600,- per m2. Dit is sterk afhankelijk van het type die u kiest. Ook het formaat keuken en de arbeidsintensiviteit bepaald de prijs van keukendeurtjes. De eiken keukendeurtjes zijn dan wel duurste keukendeurtjes die wij in ons programma hebben, maar daar staat ook een hoge kwaliteit en uitstraling tegenover.  Om nog maar te zwijgen van de duurzaamheid. Onze prijzen zijn overigens zeer concurrerend te noemen.

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw keuken of project? Whatsapp of mail ons en je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Nog meer maatwerk

Naast maatwerk eiken keukenfronten, leveren wij ook MDF fronten met folie of lak. Ook leveren wij maatwerk keukenbladen. Je kan dus een gehele maatwerk keuken bij ons bestellen. Je eigen maatwerk keuken zal, 20 tot 50% goedkoper zijn , dan een maatwerk keuken bij een keukenspecialist!

We maken graag een offerte voor je, Whatsapp of mail ons gerust je wensen door.

 

 

Tags:

Comments are closed