Ikea keukenkast deurtjes voor jouw ikea keuken aanschaffen? Wij leveren keukenkast deurtjes in elke maat en elke uitvoering. Ga je voor mat zwart, hout, hoogglans wit of rood? Onze keukenkast deurtjes zijn geschikt voor iedere keukenmerk en worden op maat gemaakt. Het maakt dus niet uit of een oude keuken hebt van 20 jaar oud die je wil opknappen, of dat je meer keuzemogelijkheden wenst voor je nieuwe keuken. Wij leveren jouw maatwerk ikea keukenkast deurtjes.

 

Ikea keukenkast deurtjes, alle mogelijkheden.

maatwerk ikea keukenkast deurtjes kopen up7

Bij de keuze voor nieuwe ikea keukendeurtjes, kijk je met name naar de kleur en de uitstraling. Wat vind je mooi en past bij je interieur. Het aanbod in materialen en kleuren is bij ons zeer groot, dus jouw gewenste kleur zit er zeker bij. Naast de uitstraling kijk je natuurlijk ook naar de praktische kant. Ga je voor hoogglans of mat en wat zijn hier dan de nadelen van? Zo zie je meer op een hoogglans keukenkast deurtje, maar is tegelijkertijd de oppervlakte glad en dus makkelijk reinig baar.

Ook de keuze dus bijvoorbeeld kunststof en lak is belangrijk. Kunststof is wat steviger en krasbestendiger dan Lak namelijk. Tegelijkertijd biedt Lak je wel de mogelijkheid om te kiezen uit 10.000 verschillende kleuren. Kunststof fronten zijn leverbaar in maximaal 200 kleuren. Beide afwerkingen hebben dus voor en nadelen.

 

Wat kosten ikea keukenkast deurtjes op maat?

De kosten voor ikea keukenkast deurtjes verschillen nogal. De prijs is afhankelijk van het formaat, en de gekozen materialen en kleuren. We calculeren dus altijd vrijblijvend uw project, zodat u altijd de best mogelijke prijzen ontvangt. Uiteraard geven we u wel graag een aantal gemiddelde prijzen voor onze ikea keukenkast deurtjes op maat.

Benieuwd naar de prijs van jouw project? Mail of whatsapp ons jouw tekeningen of foto's door en je ontvangt binnen 24 uur een offerte per mail.

 

Inspiratie voor onze ikea keukendeurtjes:

 

 

 

Tags:

Comments are closed