Keramiek keukenblad ikea kopen

Een keramiek keukenblad ikea verrijkt je keuken. Niet alleen heeft een keramiek keukenblad een fantastische uitstraling. Een keramiek keukenblad is ook nog eens het meest onderhoudsvriendelijk en duurzaam. De samenstelling van een keramiek keukenblad zorgt ervoor dat het hard, kras vast en hittebestendig is. Je kan dus gerust snijden op een keramiek keukenblad, en ook je warme pan even op je keukenblad plaatsen is geen probleem! Keramiek is waarschijnlijk het beste materiaal voor een duurzaam blad.

keramiek keukenblad ikea op maat

 

Uitsluitend topkwaliteit voor je keramiek keukenblad ikea

Wij leveren uitsluitend keukenbladen van de topmerken Neolith en Ascale. We kiezen dus niet voor een goedkoper alternatief, omdat de onderlinge kwaliteit teveel verschilt. U treft dus geen oost europese varianten aan, maar uitsluitend deze merken. Hiermee kunnen we een gegarandeerd een goed product leveren, dat bovendien altijd is voorzien van minimaal 5 jaar volledige garantie. Wij gaan dus altijd voor kwaliteit.

 

Kleur collectie

Onze kleurcollectie is zeer uitgebreid en bevat in totaal meer dan 300 varianten. Of u nu gaat voor een zwart of wit effen blad, een marmerlook keukenblad of een betonlook variant, wij hebben meerdere varianten in de collectie. Ook nieuwe 2022 kleuren zijn per direct leverbaar.

Bekijk hier onze volledige kleur collectie.

 

Wat kost een keramiek keukenblad ikea?
De totaalprijs hangt uiteraard af van het aantal lengtemeters, de dikte en de bewerkingen van het blad. Dit is altijd anders en dus calculeren wij altijd de beste prijs voor u, middels een offerte. Wenst u dus een scherpe prijs, mail ons dan gerust, of app ons je keukenblad tekening door.

We geven je graag enkele m1 prijzen voor onze keramiek keukenbladen:

  • Keukenblad keramiek 12 mm dik, Euro 245,- per m1
  • Keramiek keukenblad  30 tot 60 mm dik, Euro 310,- per m1
  • Keukenblad Keramiek 61 tot 80 mm dik, Euro 360,- per m1

Naast deze lengtemeters, hebben we nog de kosten voor de uitsparingen en bewerkingen. Zo kost een kraangat boren bijvoorbeeld Euro 35,- en een standaard kookplaatsparing kost Euro 80,-. Eventuele randafwerkingen voor zijden en achterzijden kosten circa Euro 75,- per m1.

keukenblad van keramiek, marmerlook

Wil je nog meer maatwerk voor je keuken? Kijk dan ook eens bij onze maatwerk keukenfronten en maatwerk keukenbladen. Maak van een standaard  keuken, jouw droomkeuken met onze maatwerk producten! Mail ons gerust je keukentekening door en we maken een vrijblijvende offerte voor je op basis van jouw wensen. De offerte wordt binnen 24 uur in je mailbox afgeleverd, uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

Neem contact met ons op.

 

Tags:

Comments are closed