Een composiet keukenblad ikea kopen?

Composiet is een zeer geschikt materiaal voor je keukenblad. De basis van composiet bestaat uit 90% kwartsiet en graniet.  Hierdoor voelt je keukenblad aan als een stenen blad en heeft ook de eigenschappen van een stenen blad. Het is hard, kras vast en dus zeer duurzaam. Doordat composiet vervaardigd is zijn er veel kleurmogelijkheden. Dit komt met name doordat de kwartsietkorrels vermalen worden, waarna ze weer verbonden worden door een kunsthars. Tijdens dit proces voegen de fabrikanten kleurstoffen en andere grondstoffen toe, zodat er een nieuwe kleur of structuur ontstaat. Hierdoor zijn er vele varianten voor je composiet keukenblad ikea.

 

samples composiet keukenblad

Kleurcollectie composiet

Wist je dat er meer dan 300 kleuren leverbaar zijn? Onze collectie bestaat namelijk uit de gehele series van zowel Silestone, als Compac. Beide gerenommeerde merken in het composiet.

Ook het dochtermerk van Silestone genaamd Dekton is leverbaar. Of je nu kiest voor een zwart of wit keukenblad, betonlook, steenlook of marmer, wij hebben jouw kleur in huis!

Bekijk hier onze volledige kleurcollectie

 

 

Composiet keukenblad ikea, de prijzen

Wij leveren dus uitsluitend keukenbladen van topkwaliteit. Onze prijsstelling is echter ook erg concurrerend. Dit komt door onze geringe kosten en daarnaast nemen wij genoegen met een lagere winstmarge. Wij bieden je dus de beste prijzen voor onze composiet keukenbladen.

Onze calculatie is altijd maatwerk, dus wanneer u een precieze prijs wenst, dan vragen we u om een keukentekening of omschrijving van de maten en wensen te mailen. U ontvangt dan binnen 24 uur een offerte van ons. Om u nu alvast een indruk te geven van ons prijsniveau, geven we u graag enkele indicatie prijzen.

  • Keukenblad 12 mm massief, Euro 220,- per m1
  • Composiet keukenblad 30 tot 60 mm, Euro 275,- per m1
  • Keukenblad composiet 61 tot 80 mm, Euro 315,- per m1

Hou verder rekening met een aantal uitsparingen en bewerkingen die u nodig heeft, ter waarde van circa 200 a 300,- en bijvoorbeeld een spoelbak. Onze prijzen zijn altijd inclusief b.t.w en inclusief bezorging in Nederland.

composiet keukenblad ikea

 

Wil je nog meer maatwerk voor je keuken? Kijk dan ook eens bij onze maatwerk keukenfronten. Maak van een standaard  keuken, jouw droomkeuken met onze maatwerk producten! Mail ons gerust je keukentekening door en we maken een vrijblijvende offerte voor je op basis van jouw wensen. De offerte wordt binnen 24 uur in je mailbox afgeleverd, uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

Neem contact met ons op.

 

Tags:

Comments are closed