Je oude keuken aan vernieuwing toe? Je keukendeurtjes vervangen ikea zoekopdracht heeft je op deze pagina gebracht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het leveren van nieuwe keukendeurtjes voor ikea keukens en alle andere keukenmerken. Onze keukendeurtjes orden voor jou op maat gemaakt. Jij bepaalt dus de afmetingen, materialen en kleuren. Geef je keuken binnen 1 dag een nieuwe look. EN dat tegen een fractie van de kosten t.o.v. een nieuwe keuken!

 

Oude keukendeurtjes vervangen ikea Faktum serie

Waarschijnlijk is je keuken van de oude ikea serie Faktum. Dit kan natuurlijk ook de nieuwe serie Metod zijn. In alle gevallen kennen we de afmetingen en boringen, dus is het voor ons gemakkelijk om deuren op maat te leveren. Je hoeft dus niet echt een keukenmonteur te zijn, om je keukendeurtjes te vervangen. Je kan simpelweg te scharnieren plaatsen en de frontjes ophangen.

keukendeurtjes vervangen ikea

Keukendeurtjes vervangen ikea keukens, de mogelijkheden.

Hoe ziet jouw droomkeuken eruit? Hoogglans wit, eiken, mat zwart? Wij leveren meer dan 200 modellen in meer dan 10.000 kleuren. Jouw gewenste type en kleur kunnen wij dus gegarandeerd leveren. Ons aanbod bestaat uit verschillende materialen:

Heb je ergens een mooie keuken gezien? Mail of whatsapp ons de foto en wij zoeken het juiste typ en kleur voor je op.

 

Nog meer maatwerk voor je ikea keuken

Naast maatwerk keukendeurtjes, leveren wij ook maatwerk zijpanelen, plinten en panelen voor je keuken. Je kan dus elke onderdeel van je keuken vervangen. Je keuken ziet er dan weer helemaal als nieuw uit. Ook leveren wij maatwerk keukenbladen. Deze keukenbladen worden ingemeten en voor jou op maat gemaakt. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit natuursteen, keramiek of composiet. In totaal leveren wij meer dan 500 kleuren.

 

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tags:

Comments are closed