Neolith keukenblad kopen?

Op zoek naar een Neolith keukenblad? Uitstekende keuze. Keramiek is een perfect materiaal voor je maatwerk ikea keukenblad. Keramiek is hard, krasvast en ook nog eens hittebestendig. Je zou een Neolith keukenblad dus hufterproof kunnen noemen. Er zijn natuurlijk verschillende fabrikanten van keramiek keukenbladen, maar Neolith is de onbetwiste nummer 1 van Europa. En dat is niet voor niets. De kwaliteit staat voorop. Daarnaast ontwikkelen ze snel door en hebben ze een zeer breed aanbod in kleuren.

neolith keukenblad kopen up7

5 vragen over uw Neolith keukenblad

1 Is Neolith duur? Nee. Althans wat is uw perceptie van duur natuurlijk. Als we de prijzen van Neolith afzetten tegen natuursteen en composiet, dan zitten ze in dezelfde prijsrange. Neolith kost vanaf de Euro 279,- per m1 en is dus niet veel duurder dan de andere materialen.

2 Wat voor materiaal is Neolith? Een neolith plaat wordt vervaardigd uit verschillende soorten materialen zoals kwartsiet mineralen, glas mineralen en oxiden. Door het unieke bakproces ontstaat een bijna onverwoestbaar materiaal.

3 Wat is de maximale lengte van Neolith? Een standaard plaat van Neolith is maximaal 305 cm, maar er zijn veel kleuren leverbaar in een lengte van 360 cm. Je kan dus een Neolith keukenblad kopen zonder naad.

4 Waar kan ik Neolith kleuren bekijken? Wij nodigen u graag uit in ozne demoruimte, waar we u alle Neolith kleuren kunnen tonen. Ook nemen wij de kleuren mee als we het blad bij u thuis komen inmeten.

5 Wat is de levertijd van een Neolith keukenblad? De standaard levertijd voor een Neolith keukenblad is 3 tot 4 weken na opdracht.

 

Interesse in een Neolith keukenblad voor jouw ikea keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Dit kan per mail of whatsapp. Je hebt dan binnen 24 uur een offerte in je mailbox. Ook ben je welkom in onze demoruimte te Doetinchem, voor het bekijken van de stalen. We adviseren je uiteraard graag.

 

Waarom kiezen voor Up7 keukenbladen?

Kort gezegd bieden wij u het beste totaalpakket. Wij bieden u:

  • Altijd premium kwaliteit van A merken zoals Silestone, Ascale, Dekton en Cosentino.
  • De best mogelijke prijzen van dat moment!
  • Een gratis inmeetservice door heel NL
  • Meer dan 22 jaar ervaring in de keukenbladen
  • Achterhoekse mentaliteit, we doen alles goed of niet, zonder praatjes.
  • Een zeer groot aanbod in kleuren, ook exclusieve kleuren die elders niet verkrijgbaar zijn.
  • Een ouderwetse klanten behandeling en klantenservice, we gaan ver om u te helpen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, en vraag een offerte aan of bezoek onze demoruimte.

Tags:

Comments are closed