Categories:

Maatwerk keukenfronten voor jouw keuken op maat.

Wil je je bestaande of nieuwe ikea keuken graag upgraden? Kies voor maatwerk keukenfronten en creëer een keuken die voor 100% past bij jouw wensen. Laat je dus niet beperken door het aanbod van ikea zelf, maar design jouw droomkeuken. Ook het upgraden van je oude keuken is prima te doen, met nieuwe fronten kan je keuken weer zeker 20 jaar mee.

Maatwerk keukenfronten

 

Mogelijkheden voor maatwerk keukenfronten

Onze mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Voor de maatvoering geldt dit zeker, want elke afmeting is mogelijk. Ook qua materialen en kleuren is er een enorm aanbod. Wij leveren o.a de volgende materialen en kleuren:

 

Maatwerk-keuken-keukenfronten-lak-gespoten

Naast fronten leveren wij uiteraard ook zijpanelen, plinten en legplanken. We maken de keuken zoals jij hem wenst!

 

Prijzen maatwerk keukenfronten

Wij leveren 100% maatwerk en hierdoor kunnen we u geen standaard prijzen bieden voor onze maatwerk keukenfronten. Wel kunnen we u enkele indicatieprijzen noemen, zodat u een goede indruk heeft van het prijsniveau.

  • Kunststof fronten op gemiddelde keuken Euro 500 tot 750,-
  • Folie fronten op gemiddelde keuken Euro 600 tot 1000,-
  • Houten fronten op gemiddelde keuken Euro 1200 tot 2500,-
  • Lak fronten op gemiddelde keuken Euro 1000 tot 2000,-

Wil u de precieze prijs weten? Mail of app ons dan gerust de tekeningen of foto’s door, dan maken we binnen 24 uur een offerte voor u.

 

Waarom kiezen voor UP7?

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de interieurbranche en stellen hoge eisen aan de kwaliteit. Daarnaast hanteren wij een Achterhoekse mentaliteit als het om onze dienstverlening gaat. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze prioriteit is een tevreden klant, nu en in de toekomst. Maak kennis met onze kwaliteit en service. Ander belangrijk punt is de prijs en de kwaliteit.

Wij werken uitsluitend met fabrikanten die kwaliteit leveren en hanteren altijd de best mogelijke prijzen, doordat wij een kleine organisatie hebben en dus geringe kosten. We bieden u dus de beste prijs-kwaliteit verhouding in Nederland voor u maatwerk fronten.

 

Tags:

Comments are closed