Leuk dat je zoekt op keukendeurtjes op maat. Hierdoor ben je op onze website gekomen en dat is niet voor niets. Wat kunnen we voor jou betekenen? Wij maken keukendeurtjes op maat in meer dan 50 modellen en 10.000 kleuren. Maak je ikea keuken dus uniek met onze maatwerk keukendeurtjes. Je vraag, waar kan ik losse keukendeurtjes kopen?,  is hiermee dus beantwoordt.

ikea keukendeurtjes op maat kopen bij up7

Keukendeurtjes op maat, voor je ikea metod keuken.

Wij leveren ikea keukendeurtjes op maat, dus precies zoals jij ze wenst. Of het nu gaat om een bepaalde type, een bepaald materiaal of kleurstelling, wij fabriceren jouw maatwerk keukendeurtjes! Onze keukendeurtjes zijn geschikt voor oude keukens en nieuwe keukens. Het maakt dus niet uit welk merk je keuken is of hoe oud je keuken is. Onze keukendeurtjes op maat worden aangepast aan de maten van jouw keuken, inclusief bijbehorende boringen voor scharnieren en laden. Je kunt onze keukendeurtjes dus gemakkelijk zelf monteren, of dit uitbesteden aan een keukenmonteur.

Wij leveren meer dan 50 modellen, in 10 verschillende materialen en 10.000 verschillende kleuren. Maak je ikea keuken dus uniek en persoonlijk met onze maatwerk ikea keukendeurtjes.

 

Wat kosten keukendeurtjes op maat? Onze prijzen.

Onze kwaliteit is hoog, maar toch bieden we u uitstekende en concurrerende prijzen voor onze maatwerk keukendeurtjes.  Dit komt doordat wij samenwerken met grote industriële fabrikanten, waardoor de inkoop laag blijft. Daarnaast zijn wij een kleine organisatie met weinig kosten en dus kunnen wij genoegen nemen met minder marge!

Onze prijzen zijn altijd maatwerk, dus we maken graag een offerte voor u, zodat u weet waar u aan toe bent. Mail ons dus gerust foto’s of tekeningen van uw project, dan ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons. Om u een indruk te geven van wat onze keukendeurtjes kosten, geven we hieronder de gemiddelde prijzen per m2:

  • Melamine keukendeurtjes met kunststof toplaag, Euro 199,- per m2
  • MDF keukendeurtjes met folie, Euro 229,- per m2
  • MDF keukendeurtjes met lak, Euro 289,- per m2
  • Houtfineer keukendeurtjes, Euro 360,- per m2
  • Keukendeurtjes van massief hout, vanaf Euro 450,- per m2

 

fronten ikea op maat kopen bij up7

 

Keukendeurtjes op maat, ga je voor kunststof, lak of hout?

Ons aanbod is zeer uitgebreid. We hebben voor iedereen een ruime keuze in zowel materialen, uitvoeringen als kleuren. Of je u gaat voor een voordelige oplossing met DBS kunststof fronten , lakfronten op houten fronten, wij hebben jouw gewenste front in ons programma.

We leveren onder andere meer dan 200 verschillende kunststof fronten en meer dan 500 MDF folie fronten. In lak is ons aanbod nog iets uitgebreider. Wij leveren 20 verschillende frontmodellen in meer dan 10.000 kleuren. Alle kleuren uit de RAL, Sikkens en Farrow and Ball serie zijn leverbaar. Anno 2022 is hout ook helemaal weer terug. We leveren dan ook een 20 tal modellen, die in 100 verschillende kleuren geolied kunnen worden. Onze keuze is dus reuze.

Collectie keukendeuren bekijken in onze showroom.

Het is uiteraard lastig om online een keuze te maken in materialen en kleuren. Daarom, ontvangen we je graag in onze demoruimte te Doetinchem. Hier hebben we heel veel  keukendeurtjes op maat liggen waaruit je kan kiezen.  Ook kun je hier enkele keukenbladen bekijken en uiteraard adviseren we je ook graag. Ons advies gaat niet alleen over de materialen en kleuren, maar we denken ook graag met met het ontwerp van je ikea keuken.  En heb je speciale wensen, dan kunnen we ook een maatwerk front voor je maken, precies in de uitvoering en kleur die je wenst.

 

Wat zijn de verschillen tussen kunststof, folie en lak?

Het grootste verschil zit hem in de uitstraling. Het gaat er vaak toch om, wat de uitstraling is van fronten keuken op maat. Ga je voor mat of glans? En kies je een vlak paneel of een paneel met kader? Deze keuzes bepalen ook al gedeeltelijk je materiaal. Kunststof is namelijk alleen leverbaar in vlakke modellen. MDF daarentegen is leverbaar in vlakke modellen en gefreesde modellen, dus hier heb je een breed aanbod qua modellen.

De MDF fronten kunnen vervolgens worden afgewerkt met een folie of met lak. Een folie is beperkter qua kleuren, maar is wel minder krasgevoelig. Lak heeft wel een mooiere uitstraling, als je naar de details kijkt. Je woonsituatie is dus ook belangrijk bij de keuze voor een afwerking. Heb je 2 honden en 2 kinderen, dan is lak wellicht niet zo handig. We adviseren je uiteraard graag bij de keuze voor jouw ideale materiaal en kleur.

Maatwerk-keukendeurtjes-ral-kleur-lak

 

Keukendeurtjes  op maat, kiezen voor Houtfineer of massief hout?

Hout heeft een unieke uitstraling en geeft je keuken een warm en luxe uitstraling. Als je kiest voor hout, dan blijft de keuze tussen houtfineer en massief hout nog over. Onze keukendeurtjes zijn leverbaar in MDF met houtfineer en in een massieve uitvoering. Het verschil? Massief hout is een natuurproduct en reageert op vocht en temperatuur. Je keukenfront van massief hout kan dus gaan werken. Dit kan in de vorm van kromtrekken of inscheuren. Dit is in feite nadelig, maar kan uiteraard ook zijn charme hebben en benadrukt de eigenschappen van het massieve hout.

Wil je geen werking in je fronten op maat? Dan kies je voor houtfineer. Deze is qua uiterlijk niet te onderscheiden van massief hout, maar door zijn MDF binnenzijde is kromtrekken en scheuren uitgesloten.  We tonen je in onze demoruimte graag de verschillende materialen en kleuren.

 

Contact opnemen

Een offerte aanvragen of een adviesgesprek plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je weten wat jouw project kost? Neem dan  contact met ons op.

Nog meer maatwerk?

 

Wil je naast onze keukendeurtjes op maat, nog meer maatwerk toevoegen in je keuken? Wij leveren ook maatwerk keukenbladen.  Bekijk dus ook deze producten en creëer je eigen unieke maatwerk keuken.

Offerte aanvragen of Stalen bekijken?

Heb je interesse in onze keukendeurtjes, keukenkasten of keukenbladen? Dit is onze werkwijze:

 

1 Vraag online een offerte aan, door foto’s/tekeningen te mailen of appen

2 Je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

3 Interesse? Wij komen naar je toe met kleurstalen of je bezoekt onze demoruimte.

4 Na akkoord op je offerte worden de fronten geproduceerd.

5 Circa 3-4 weken na opdracht komen wij de fronten bezorgen.

 

Vraag nu vrijblijvend jouw prijs aan!

 

Tags:

Comments are closed