Ikea keukendeuren op maat gemaakt

Andere ikea keukendeuren bestellen? Dat kan gemakkelijk bij UP7! Wij leveren vele modellen en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit MDF fronten met folie of lak, of echt houten ikea keukendeuren bijvoorbeeld. Verder leveren ook wij kunststof fronten, dus voor ieder budget hebben wij een geschikt aanbod in ikea keukendeuren.

houten ikea keukendeuren op maat

Maatwerk ikea keukendeuren van hout of MDF.

 

Nieuwe ikea keukendeuren, alle materialen.

Jouw nieuwe ikea keukendeuren moeten worden zoals jij wil. Je bepaalt bij ons dus niet alleen de maat, maar ook het model, type afwerking en de kleur. IN de basis bestaan onze fronten uit 3 verschillende materialen.

1 Melamine keukendeuren met kunststof. Dit zijn vlakke ikea keukendeuren die leverbaar zijn in 200 verschillende kleuren. Er zijn geen bewerkingen mogelijk in de fronten, dus deze zijn altijd strak en vlak. Onze melamine fronten zijn zeer betaalbaar en kosten gemiddeld slechts Euro 189,- per m2.

2 MDF keukendeuren met folie. Dit zijn 18 of 22 mm dikke fronten, die vlak zijn, of bijvoorbeeld een groef of kader hebben. Er zijn in totaal meer dan 50 modellen leverbaar. De fronten kunnen worden bekleed met een folie of met een lak. Een folie beschermt de fronten goed tegen vocht en krassen en is voordeliger dan lak. Lak geeft daarentegen veel meer kleur optie's. Alle verfkleuren van Ral, Sikkens en Farrow and ball zijn namelijk mogelijk. In totaal heb je keuze uit meer dan 10.000 kleuren.

3 Massief eiken keukendeuren en houtfineer keukendeuren. De vlakke ikea keukendeuren zijn gemaakt van MDF en hebben een echte houtfineer laag. Hierdoor zijn ze niet te onderscheiden van echt hout, maar voorkomen dat de deuren kunnen gaan werken.( scheuren en kromtrekken). Wil je een kadermodel, dan krijg je een massief eiken keukendeur, die is opgebouwd uit 5 delen. Hierdoor garanderen we ook een kwalitatief hoogwaardig product, dan wel 40 jaar meegaat.

houten ikea deuren maatwerk

Houten ikea keukendeuren

MDF met lak ikea keukendeuren

Ikea keukendeuren met lak

 

Werkwijze ikea keukendeuren bestellen

Wil je nieuwe ikea keukendeuren bestellen voor je bestaande ikea keuken of je nieuwe keuken, dat kan heel eenvoudig. Bij een bestaande keuken ontvangen we graag foto's van de keuken en een omschrijving van je wensen. We maken dan eerst een passende offerte voor je. Als je akkoord bent geef je ons de maten door, of wij komen de fronten bij je inmeten. Hierna gaan de fronten in bestelling. Bij een nieuwe keuken ontvangen we graag de keukentekening, we kennen dan alle benodigde maten. Kleuren en materilaen bekijken kan in onze showroom te Doetinchem of bij je thuis tijdens het inmeten.

Na 3 tot 5 weken worden je fronten geleverd. Alle fronten worden voorzien van scharnierboringen en ladeboringen, dus je kan ze gemakkelijk en snel zelf monteren. Lukt dit niet, huur dan even een plaatselijke keukenmonteur in.

Interesse in onze ikea keukendeuren, neem contact met ons op.

Tags:

Comments are closed