Houten fronten voor jouw ikea keuken kopen

Ikea levert een prima basis voor je nieuwe keuken. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en het aanbod in kasten is ook prima. Enige beperking kan zijn , dat ikea geen houten fronten voor jouw ikea keuken levert. Oke, er zijn 2 varianten, maar die zijn niet superfraai en zeer beperkt in de mogelijkheden. Gelukkig heb je het UP7 concept gevonden! Wij leveren namelijk wel de gewenste houten fronten voor jouw ikea keuken. En ook precies in het model en de kleur die je wenst. Maak je keuken dus uniek en persoonlijk met onze maatwerk ikea keukenfronten.

 

houten fronten voor jouw ikea keukenGa je voor houtfineer of massief hout?

De keuze tussen massief hout en houtfineer is eigenlijk snel en simpel gemaakt. Wanneer je een vlak front wenst, dan adviseren wij altijd om houtfineer te nemen. Een massief vlak paneel werkt namelijk altijd, en dus kan je deur gaan kromtrekken of inscheuren. Wil je dit niet, dan is een houtfineer de beste optie. De basis is namelijk van MDF en de toplaag is van echt hout. Hierdoor heb je wel de uitstraling van hout, maar zonder de negatieve eigenschappen.

Wanneer ga je dan voor massief hout?

Bij een kader of paneelfront. Deze fronten zijn namelijk opgebouwd uit 5 verschillende delen, en hierdoor werken ze veel minder. Er zal dus nagenoeg geen werking zitten in je keukenfronten. Een kaderpaneel is hierdoor zeer duurzaam en kan meer dan 40 tot 50 jaar mee. Denk maar eens aan de oude jaren 70 keukens van eiken!

Zowel de houtfineer als de massief eiken houten fronten voor jouw ikea keuken zijn leverbaar in meer dan 40 kleuren. Wij leveren namelijk de 2 componenten olie van Rubio monocoat. Maak je naturel keukenfronten dus kersen, noten, zwart of whitewash! Jij bepaalt dus de afmetingen, uitvoeringen en kleuren. Het moet echt jouw keuken worden!

 

 

 

Wil je weten wat jouw houten fronten voor jouw ikea keuken gaan kosten? Stuur ons enkele foto's van je bestaande keuken door of mail of whatsapp ons de ikea keukentekening door. Geef hierbij je wensen aan en we maken graag vrijblijvend een offerte voor je. Klik hier voor onze contactpagina.

Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom te Doetinchem. Hier kunnen we je alle materialen en kleuren tonen en adviseren we je graag. We zijn wel alleen op afspraak open, zodat we alle tijd voor je hebben. Maak dus gerust een afspraak en wees welkom in de Achterhoek!

 

Tags:

Comments are closed