Categories:

Onderkast 120 cm voor ikea keuken.

Ikea levert verschillende breedtematen in de Ikea metod keuken serie. Deze standaard maten zijn 20,40,60 en 80 cm. De breedste onderkast is dus 80 cm. Maar wat als je een 120 cm brede kast zou willen? Dat gaat bij ikea zelf helaas niet. Ikea draait massa's in standaard maten, dus een onderkast 120 cm voor ikea keuken is niet leverbaar. Of wel?  Combineer ikea met UP7 en je hebt wel de mogelijkheid tot een 120 cm ladekast voor je ikea keuken!

onderkast 120 cm voor ikea keukens

Keuken met 2x 60 cm fronten, dit kan dus ook 1x 120 cm worden!

 

Onderkast 120 cm voor Ikea keuken, onze mogelijkheden.

Wij bieden je 2 verschillende oplossingen voor dit probleem. Doordat wij maatwerk fronten leveren, kunnen we de frontmaten dus gemakkelijk voor je aanpassen. We leveren dus gewoon een 120 cm keukenfront, in de kleur die jij wenst. Uiteraard heeft ikea geen 120 cm kast, maar dat is geen probleem. Je kan onze 120 cm brede ladefronten voor ikea keukens namelijk wel monteren op:

  • Onderkast 40 + 80 cm, samen 120, dus optisch wordt het 1 kast.
  • Onderkast 60 + 60 cm, samen 120 cm, en dus ook optisch 120 cm

Op deze wijze heb je dus optisch een hele mooie 120 cm brede Ikea kast gecreëerd. En dat zonder al teveel extra kosten. Let wel op, Wij leveren niet alleen het 120 cm brede ikea front, maar alle fronten voor je ikea keuken. Anders heb je altijd kleurverschil, Je besteld de ikea keuken dus gemakkelijk zonder fronten bij ikea, en de fronten bij UP7. Groot voordeel is dat je opties in materialen en kleuren dan gigantisch is. Wij leveren namelijk meer dan 50 modellen in 10 materialen en 10.000 kleuren. Je kan dus echt een maatwerk keuken ontwerpen die uniek en persoonlijk is!

Is bovenstaande oplossing toch niet wat je zoekt? Dan kunnen we ook een maatwerk onderkast van 120 cm leveren, met maatwerk laden. Je krijgt dan dus een echte 120 cm brede ikea lade. Uiteraard met een 120 cm breed ikea front, dus zowel praktisch als optisch een onderkast 120 cm voor ikea keuken!

 

120 cm brede onderkast voor ikea keukens

Hulp bij  het aanpassen van je ikea ontwerp?

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen of inrichten van je maatwerk keuken op basis van een ikea keuken? Wij helpen je graag. Onze adviseur Dennie, is al meer dan 23 jaar werkzaam in de keukens en geeft je een eerlijk advies over de indeling, ergonomie, Design en technische aspecten. Maak dus vrijblijvend een afspraak met Dennie voor een adviesgesprek. Dit is altijd kostenloos en vrijblijvend.

We ontvangen u graag in onze showroom te Doetinchem, waar we u alle materialen en kleuren kunnen tonen. Omdat wij maatwerk leveren, vindt u hier geen complete keukens, maar we richten ons op alle onderdelen en adviseren u heel specifiek op alle materialen en mogelijkheden.

Graag tot ziens in Doetinchem!

 

 

 

Tags:

Comments are closed