Greeploze ikea keuken creëren met up7

Jouw persoonlijke en unieke greeploze keuken kun je helaas bij Ikea niet vinden. Ikea heeft een beperkt aanbod in greeploze fronten en kleuren. Helemaal prima, want hierdoor koop je wel de basis voor een zeer goede prijs. Combineer Ikea met Up7 en je mogelijkheden zijn eindeloos. WIl je een zwarte greeploze ikea keuken of een blauwe greeploze ikea keuken, we leveren meer dan 10.000 kleuren! Ook is het mogelijk om greeploze fronten in eikenfineer of massief eiken te bestellen.

 

Greeploze keuken op basis van een ingefreesde greeplijst.

greeploze ikea keuken met gefreesde greeplijst

 

De meest verkocht greeploze keuken is op de foto links te zien. Dit betreft een Vlak mdf front met een gefreesde greep lijst. Dit front is geschikt voor nieuwe en oudere ikea keukens en kan gemakkelijk geplaatst worden. De keuken oogt extra rustig, omdat de greeplijst ook helemaal in kleur is uitgevoerd.

Het front is leverbaar in meer dan 100 laminaat kleuren. Dit zijn meestal effen kleuren in wit, bruin, grijs of zwart, maar er zijn ook houttinten en beton tinten. Daarnaast is dit front leverbaar in alle mogelijke lakkleuren van o.a. Sikkens, NCS en Ral! Je hebt hiermee een keuze uit meer dan 10.000 kleuren voor je greeploze ikea keuken.

 

 

 

 

 

Maatwerk-keuken-keukenfronten-houtfineer

Greeploze ikea keuken van eikenhout.

Ook leveren we een greeploze ikea keuken die gemaakt is van eikenfineer of massief eiken. Je kan ook zelf bepalen of de fronten worden geleverd met of zonder noesten. Alle eiken greeploze ikea fronten worden afgewerkt met een 2 componenten olie, die de fronten beschermd en ze hun eigen karakter geeft. Er zijn in totaal meer dan 40 houtkleuren leverbaar. Van naturel tot zwart eiken, en van kersenhout tot vergrijsd eiken.

 

 

 

 

 

Het alternatief, semi greeploze ikea keuken!

greeploze keuken ikea in groen blauw

Je kan uiteraard ook vlakke fronten nemen zonder een greep of greeplijst. Ikea levert namelijk een touch tot open systeem, waardoor je fronten en laden kan openen zonder greeplijst of grepen. Ook kun je kiezen voor een opleggreep, je creëert dan een semi greeploze ikea keuken, wellicht ook heel gaaf! Welke uitvoering je ook kiest, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Ook voor maatwerk ikea aanrechtbladen!

 

 

Kom naar onze showroom en kies jouw ideale greeploze ikea keuken!

Kies jouw ideale greeploze keuken in onze showroom te Doetinchem. We helpen je graag bij het vinden van de juiste materialen en kleuren.  Ook helpen we je graag met het keukenontwerp en andere technische aspecten. We hebben meer dan 23 jaar ervaring in de branche.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tags:

Comments are closed