Composiet aanrechtblad ikea, 500 kleuren leverbaar.

Wil je meer keuze voor je composiet aanrechtblad ikea? Ikea zelf heeft helaas niet veel keuze in composiet aanrechtbladen, maar gelukkig kun je Ikea combineren met Up7. Onze composiet aanrechtbladen worden op maat gemaakt, dus volledig aangepast naar jouw wensen. Je kan dus zelf de afmeting bepalen, maar ook de dikte, kleur en bewerkingen. Ons aanbod bestaat uit meer dan 500 kleuren composiet, dus jouw gewenste kleur zit er zeker bij. Bekijk hier de kleuren collectie.

zwart composiet aanrechtblad ikea op maat gemaakt.

Een zwart composiet aanrechtblad ikea.

 

Volledig maatwerk, jij bepaalt alles!

Wil je de afmetingen aanpassen? geen probleem. We bepalen samen de lengte, diepte en dikte. Ook je kun je zelf aangeven of je extra bewerkingen wenst. Qua spoelbakken bieden wij ook en ruime keuze in merken en uitvoeringen. Het wordt dus echt een maatwerk composiet aanrechtblad. Naast aanrechtbladen leveren wij ook plinten, achterwanden en vensterbanken, dus  je kan de keuken upgraden zoals jij dat wenst.

Naast composiet aanrechtbladen leveren wij overigens ook aanrechtbladen van natuursteen en keramiek. Kies dus ook voor een zwart natuurstenen aanrechtblad of een robuuste keramiek uitvoering. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke uitstraling. Ook de eigenschappen zijn wat verschillend, maar met name composiet en keramiek verschillen niet zoveel. Het zijn beide luxe en onderhoudsvriendelijke aanrechtbladen.

 

Prijs aanvragen voor een composiet aanrechtblad ikea?

De prijs van een composiet aanrechtblad is afhankelijk van vele factoren. Hoe groot is de keuken, welk blad kies je? Om deze reden vragen we je dus om ons de wensen en tekeningen door te geven, zodat we een vrijblijvende offerte voor je kunnen maken. Deze heb je binnen 24 uur in je email.

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of onze composiet ikea aanrechtbladen in het echt komen bekijken in onze showroom?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

ikea upgrade hacks

Tags:

Comments are closed