Unieke kastdeuren ikea, jij bepaalt de maat en kleur.

Wil je unieke kastdeuren ikea gaan creëren? Dat kan bij UP7. Je koopt simpelweg de standaard kast bij Ikea en besteld de maatwerk kastdeuren bij Up7. Wij leveren kastdeuren voor het gehele ikea programma. Zo kan je dus kastdeuren bestellen voor een ikea Metod keuken, waarbij je dus feitelijk een maatwerk keuken kunt creëren, op basis van een ikea keuken! Ook leveren wij kastdeuren voor Ikea pax kasten en Ikea besta kasten. Maak jouw ikea interieur dus persoonlijk en uniek.

ikea keukenkast deuren

Kastdeuren ikea van echt hout, kunststof of mdf.

kastdeuren ikea van eikenhout of mdf

Wij leveren in totaal meer dan 100 modellen kastdeuren in meer dan 10.000 kleuren. Je kan bij ons kiezen uit verschillende materialen. Voor de vlak uitgevoerde fronten leveren wij veelal kunststof fronten, deze zijn ook zeer betaalbaar met een vanaf prijs van Euro 177,- per m2.

Wil je groeven , kaders of profielen in de kastdeuren ikea, dan leveren wij een mdf kastdeur. Deze mdf deuren kunnen worden afgewerkt met een laminaat, welke leverbaar is in meer dan 200 kleuren. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit effen kleuren, maar er zijn ook beton looks, houtnerven en steen looks. Ook kan je de mdf fronten laten spuiten. We leveren alle verfkleuren van Ral, Sikkens, Ncs en Farrow and Ball, dus je hebt de keuze uit meer dan 10.000 kleuren.

Naast je eigen materiaalkeuze en kleurkeuze, kun je ook de maten van je kastdeuren bij ons laten aanpassen. Wil je bijvoorbeeld een Ikea pax kast, met kastdeuren tot aan het plafond? Geen probleem. Of wil je smallere of bredere kastdeuren voor je keuken, wij maken ze voor je. Wij produceren elke maat, dus geef ons gerust je wensen door.

 

Offerte aanvragen voor kastdeuren ikea of een afspraak maken?

De prijs van kastdeuren ikea is afhankelijk van vele factoren. Hoe groot zijn de kasten, hoeveel m2 fronten zijn er nodig? Om deze reden vragen we je dus om ons de wensen en tekeningen door te geven, zodat we een vrijblijvende offerte voor je kunnen maken. Deze heb je binnen 24 uur in je email.

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of onze ikea kastdeuren in het echt komen bekijken in onze showroom?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

ikea upgrade hacks

Tags:

Comments are closed