Trend voor 2022, ikea keuken zwart greeploos

Welke keuken is anno 2022 helemaal de bom? Nou deze! Ikea keuken zwart greeploos, en dan vaak in de matte uitvoering. Zwarte ikea keukens zijn helemaal hot. Ze ogen modern en industrieel, maar zijn hebben toch ook een rustig voorkomen. En zeker in de greeploze uitvoering is de ikea keuken heel gewild. Ikea heeft helaas zelf geen ikea keuken die zwart greeploos is, maar gelukkig wij wel. Combineer dus IKEA met UP7 en je ontwerpt je ideale ikea keuken zwart greeploos.

ikea keuken zwart greeploos, uit eikenfineer

Ikea keuken zwart greeploos, uit eikenfineer

 

Welke uitvoering van zwart greeploos kies jij?

Greeploos klink alsof het maar 1 uitvoering betreft. Er zijn echter verschillende mogelijkheden om je ikea keuken greeploos te maken. Op bovenstaande foto zie je een greeploze keuken met vlakke fronten. Er zit een profiel in de kast verwerkt, waardoor je het front aan de achterkant kan vastpakken. Hierdoor kun je dan de kast openen. Dit is dus een greeploze keuken, zonder dat er een aanpassing aan het front wordt gedaan.

keukenfronten greeploos ikea

 

Op de foto links zien we een andere uitvoering van een greeploze ikea keuken. Dit betreft een mdf front waar aan de bovenzijde  een greep profiel in is gefreesd. Er hoeft dus geen aanpassing aan een kast gedaan te worden, maar het greeploze zit hem al in het front. Dit front is gemakkelijk te plaatsen en vergt dus geen aanpassingen.

Deze fronten leveren wij met een kunststof afwerking of in een lak afwerking. Een ikea keuken zwart greeploos is dus in verschillende uitvoeringen leverbaar.

 

 

 

 

Prijs aanvragen voor een Ikea keuken zwart greeploos?

De prijs van een zwarte greeploze ikea keuken is afhankelijk van vele factoren. Hoe groot is de keuken, hoeveel m2 fronten zijn er, en welk blad kies je? Om deze reden vragen we je dus om ons de wensen en tekeningen door te geven, zodat we een vrijblijvende offerte voor je kunnen maken. Deze heb je binnen 24 uur in je email.

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of onze greeploze ikea fronten in het echt komen bekijken in onze showroom?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

ikea upgrade hacks

Tags:

Comments are closed