Categories:

Je zocht naar ikea keuken houten fronten en bent op onze website gekomen. Dat is niet voor niets, want wij leveren houten fronten voor je ikea keuken. Zo leveren wij onder andere fronten van MDF met houtfineer, maar ook massief houten fronten. Beide worden speciaal op de ikea maatvoering gefabriceerd en voorzien van alle benodigde boringen. U kunt onze fronten dus net zo eenvoudig monteren als de ikea producten zelf!

houtfineer ikea keuken houten fronten

Ikea keuken houten fronten, Houtfineer of Massief?

Onze collectie van houten fronten is zeer uitgebreid. Maar waarom kies je voor houtfineer of massief hout? In de basis willen klanten altijd liever een massief front, dan een gefineerd front. Dit is logisch, omdat massief de indruk wekt, dat het dikker en sterker is. Het is echter zo dat wij voor vlakke fronten, u altijd adviseren om een gefineerde uitvoering te nemen.

Een houtfineer keukenfront voor ikea keukens, is namelijk in de basis van MDF en wordt voorzien van een houtfineer laag. Hierdoor werkt het front niet en dus kan het front niet kromtrekken of gaan scheuren. Dit is bij een massief vlak front vaak wel zo. U heeft dus wel de uitstraling van een houten front, maar wel de technische voordelen van een duurzame deur.

 

Kaderfronten:

Voor kaderfronten of paneeldeuren, adviseren wij wel een massieve uitvoering. Dit komt doordat deze fronten uit verschillende delen zijn opgebouwd en hierdoor is kromtrekken etc. bijna niet aan de orde. Voor een kaderfront kunt u dus gerust voor een massieve uitvoering gaan.

houten fronten massief hout

Massief eiken front

houtfineer houten fronten

Houtfineer front.

Kleuraanbod voor ikea keuken houten fronten

Het aanbod in kleuren voor houten fronten is beperkter dan bijvoorbeeld in lak. Toch bieden wij u een mooi aanbod in houtkleuren. Standaard leveren wij 10 verschillende houtkleuren, die 80% van de markt afdekken. Daarnaast bieden we u een 100 tal olie varianten van Rubio, die uw houten fronten een unieke uitstraling geven en dus ook een unieke kleur. In totaal zijn er dus meer dan 100 varianten mogelijk. Uw kleur en uitvoering is dus zeker door ons te leveren!

houten fronten ikea keuken maatwerk

 

Prijzen houten keukenfronten

Onze ikea keuken houten fronten zijn leverbaar in elke maatvoering en worden speciaal voor u op maat gemaakt. We hebben daarom geen standaard prijslijst, maar calculeren uw project graag vrijblijvend voor u op maat. Stuur ons dus gerust enkele foto's of tekeningen van uw project en u ontvangt binnen 24 uur een offerte van ons.

Om u toch een indruk te geven van ons prijsniveau, geven we u hieronder enkele gemiddelde prijzen voor onze houten fronten op maat:

  • Houtfineer keukenfronten, vlak model, Euro 347,- per m2
  • Houtfineer keukenfronten, vlak model met groef, Euro 387,- per m2
  • Massief eiken fronten, kader model, Euro 477,- per m2
  • Massief eiken fronten, kader met paneel, Euro 567,- per m2.

Al onze prijzen zijn inclusief b.t.w en bezorging. Excl montage.

 

Offerte aanvragen of Stalen bekijken?

Heb je interesse in onze ikea upgrade ? Dit is onze werkwijze:

1 Vraag online een offerte aan, door foto's/tekeningen te mailen of appen

2 Je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

3 Interesse? Wij komen naar je toe met kleurstalen of je bezoekt onze demoruimte.

4 Na akkoord op je offerte worden de fronten geproduceerd.

5 Circa 3-4 weken na opdracht komen wij de fronten bezorgen.

 

Vraag nu vrijblijvend jouw prijs aan!

 

Tags:

Comments are closed