Categories:

Eiken fronten ikea keuken. Deze woorden brengen je op deze pagina.  Je denkt er dus waarschijnlijk aan om Maatwerk eiken fronten te bestellen voor je ikea keuken. Dat is uiteraard een verstandige keuze, omdat u betaalbaarheid combineert met kwaliteit en uitstraling. Een ikea keuken is in de basis prima, maar helaas heeft ikea weinig keuze in eiken fronten. Ons up7 concept biedt u wel een ruime keuze in eiken fronten ikea keuken.

Wij leveren eiken fronten in verschillende uitvoeringen, modellen en kleuren, onderstaand een opsomming van ons fronten programma.

 

Eiken fronten ikea keuken, gefineerde fronten.

Maatwerk eiken fronten ikea keukenDe meeste vlakke modellen die leverbaar zijn worden gefineerd. Dat wil zeggen dat de basis laag van een front is gemaakt van MDF, waarover een echte fineer laag van hout komt. Op deze wijze heeft het eiken front de uitstraling van massief, maar heeft het betere eigenschappen. Massief eiken fronten blijven namelijk altijd werken, waardoor scheuren kunnen ontstaan. Ook kan een deur kromtrekken. Dit wordt uiteraard voorkomen door een stalen profiel achter de fronten te verwerken, maar is geen 100% zekerheid. Vandaar dat een gefineerd eiken front erg populair is. Dit heeft uiteraard ook te maken met de prijsstelling, die 20 tot 50% lager ligt dan bij massief hout.

Onze houtfineer eiken fronten zijn leverbaar in 3 modellen:

Voor alle gefineerde eiken fronten geldt, dat deze standaard worden geleverd in Naturel eiken. U kunt de deuren bewerken met vernis of naturel olie, zodat de kleur ook naturel blijft. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om de deuren te behandelen met Rubio monocoat, waardoor u meer dan 100 kleurvarianten krijgt. Van whitewhash tot kersen tot zwart eiken. Bijna elke kleur is leverbaar.

Onderstaand een impressie van de mogelijke kleuren:

rubio monocoat eiken fronten ikea keuken

 

Massief eiken fronten ikea keuken

Wil je geen gefineerd front, maar een eiken kaderpaneel of bewerkte deur? Dan leveren we een aantal massief eiken fronten speciaal voor ikea keukens. De vlakke massief eiken fronten worden verstevigd me een stalen strip, om kromtrekken tegen te gaan. Houdt wel altijd rekening met een lichte werking in de deuren. Daarnaast leveren we kaderfronten in verschillende uitvoeringen. Deze eiken kaderfronten zijn opgebouwd uit 5 delen en hierdoor veel minder gevoelig voor werking. Deze deuren zijn dus zeer duurzaam en gaan zeker 40 jaar mee. Denk maar eens aan de oude eiken keukens uit de jaren 70!

massief eiken fronten ikea keuken

Bekijk hier ons volledige aanbod in houten fronten!

 

Nog meer maatwerk

Naast maatwerk eiken keukenfronten, leveren wij ook MDF fronten met folie of lak. Ook leveren wij  maatwerk keukenladen. Je kan dus een gehele maatwerk keuken bij ons bestellen. Je eigen maatwerk keuken zal, 20 tot 50% goedkoper zijn , dan een maatwerk keuken bij een keukenspecialist!

We maken graag een offerte voor je, Whatsapp of mail ons gerust je wensen door.

 

 

Tags:

Comments are closed