Onze houten ikea keukendeurtjes worden voor jou op maat gemaakt. Wees dus niet beperkt in afmeting, kleur en materiaal. Wij leveren elk formaat houten keukendeurtjes, voor elk merk keuken. Of het nu gaat om een Duitse keuken, Italiaanse keuken of een ikea keuken. Wij leveren er houten keukendeurtjes voor.

Houten keukendeurtjes op maat

Houten ikea keukendeurtjes, kies je voor fineer of massief hout?

Fineer of massief, die vraag stellen wij onze klanten altijd. De meeste klanten antwoorden dan met massief, omdat dit steviger lijkt. De waarheid is echter dat een massief houten keukendeurtje kan gaan werken. Hierdoor kan de deur kromtrekken of gaan scheuren. Dit proberen we te voorkomen met een stalen infrezing, maar is nooit voor honderd procent te voorkomen. Dit kan uiteraard ook zijn charme hebben.

Wil je echter een degelijk front, dat duurzaam is en geen werking laat zien? Dan is een houtfineer front echt een aanrader. Een gefineerd keukendeurtje ziet eruit als massief, en is dus niet te onderscheiden. De basis is echter van MDF, waardoor deze niet kromtrekt of scheurt. Het keukendeurtje is dus veel minder service gevoelig. Kies je wel voor massief houten keukendeurtjes, neem dan een kaderpaneel. Deze is opgebouwd uit minimaal 5 delen en werkt hierdoor minimaal.

Ander belangrijk punt is de prijs, een gefineerde deur is 20 tot 40% voordeliger. Dit scheelt vaak honderden tot duizenden euro's per project.

maatwerk houten ikea keukendeurtjes houtfineer greeploos

Houtfineer is ook leverbaar in een greep loze uitvoering

 

Wat kosten houten ikea keukendeurtjes?

Onze prijzen zijn altijd gebaseerd op de best mogelijke van dat moment. We bieden u geen prijsgericht product, dat in China is geproduceerd, maar een degelijk Duits product, dat we aanbieden voor scherpe prijzen. Wij zijn dus niet de goedkoopste, en dat willen we ook niet zijn. We bieden u waarschijnlijk wel de beste prijs-kwaliteit verhouding van Nederland. We vragen u altijd een offerte aan te vragen, zodat we een scherpe prijs voor u kunnen calculeren.

Onderstaand geven we u onze indicatie prijzen voor onze houten ikea keukendeurtjes:

  • Houtfineer keukendeurtjes, Euro 350,- per m2
  • Massief eiken keukendeurtjes, Euro 485,- per m2

Neem dus vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

 

Inspiratie voor ikea keukendeurtjes van hout:

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

 

 

Tags:

Comments are closed