Jouw maatwerk Ikea keukenkast deuren

Onze keukenkast deuren worden speciaal gemaakt voor jouw keuken. Je hebt bij Up7 dus de keuze uit verschillende soorten ikea keukenkast deuren. Zo leveren wij bijvoorbeeld meer dan 200 kleuren in de kunststof keukenkast deuren serie, maar ook meer dan 40 kleuren in de houten ikea keukenkast deuren serie. Daarnaast kan je kiezen voor MDF keukenkast deuren met een folie of met een laklaag. Werkelijk elke structuur en kleur is leverbaar.

Je kan dus eenvoudig je keuken upgraden met onze keukenkast deuren. In feite creëer je je eigen maatwerk keuken op basis van een ikea keuken. Je krijgt dus wel de maatwerk looks, maar dan wel een stuk betaalbaarder dan in de keukenshowrooms.

groene ikea keukenkast deuren op maat

Groene ikea keukenkast deuren, voor jou op maat gemaakt.

 

Je unieke maatwerk keuken maken met onze ikea keukenkast deuren.

Waarom kiezen voor onze keukenkast deuren voor ikea keukens? Omdat jouw keuken ook echt jouw keuken moet worden! Bij een keukendealer kies je uit het frontenprogramma van de fabrikant, welke beperkt is. Ook bij Ikea is er een beperkt aanbod qua materialen en kleuren. Wij leveren werkelijk elk materiaal en elke kleur, dus je kan elke maatwerk keuken creëren die je wenst. Combineer de betaalbaarheid van ikea met onze maatwerk keukenkast deuren en je mogelijkheden zijn groots. Daarbij bespaar je ook nog eens duizenden Euro's.

Heel veel opties in materialen en kleuren.

Je kan eindeloos combineren in kleuren en materialen. Ga je voor een gelakte uitvoering met Farrow and ball lak of voor een zwart eiken uitvoering? En welk keukenblad combineer je hiermee? We leveren meer dan 500 kleuren keukenbladen van o.a. Natuursteen, composiet en keramiek.

ikea keukenkast deuren van fineer of massief eiken

Onze keukenkast deuren zijn ook leverbaar in eiken fineer en massief eiken.

 

De prijzen voor onze keukenkast deuren variëren tussen de Euro 197,- en 497,- per m2. Dit betreft altijd maatwerk, dus we maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of onze keukenkast deuren in het echt komen bekijken in onze showroom?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

ikea upgrade hacks

Tags:

Comments are closed