Categories:

Mooi groen is niet lelijk! Jij bent op zoek naar een groene keuken ikea, wij leveren de kleur die jij wenst. Wij maken maatwerk fronten , zijpanelen en plinten voor standaard ikea keukens en kasten. Koop dus de basis keuken bij Ikea, zonder fronten en panelen, zodat je een voordelige basis hebt staan. Bestel vervolgens de fronten en zijpanelen op maat, in jouw uitvoering en specifieke kleur en je hebt een betaalbare maatwerk keuken gecreëerd!

Groene keuken ikea kopen, 1000 groenen kleuren mogelijk.

 

Groene keuken ikea, onze groene kleuren!

ral waaier maatwerk frontenBen je op zoek naar een specifieke kleur groen? Mooi, want wij leveren onder andere meer dan 30 kleuren groen in folie en kunststof fronten en daarnaast leveren we alle mogelijke kleuren groen in een lak variant. Kies uit alle RAL, Sikkens en NCS kleuren jouw favoriete groene kleur. Meer dan 1000 kleuren groen mogelijk.

Vindt je het moeilijk om een kleur te kiezen vanaf een kleurenwaaier? Mail ons gerust een foto van jouw droomkeuken, dan zoeken wij de juiste kleur erbij!

 

Wat kost een groene  keuken ikea?

De meerprijs voor maatwerk keukenfronten en zijpanelen hangt uiteraard af van het formaat keuken en de fronten die u kiest. Gemiddeld kunnen we stellen dat de meerprijs voor onze maatwerk fronten t.o.v. standaard ikea keukenfronten ongeveer Euro 750,- tot 1250,-  zal zijn. Voor deze kleine meerprijs heeft u dus geen basis ikea keuken meer, maar een maatwerk keuken die niemand heeft. Uniek en persoonlijk.

Onze prijzen zijn dus altijd maatwerk, dus we maken graag een offerte voor u, zodat u weet waar u aan toe bent. Mail ons dus gerust foto's of tekeningen van uw project, dan ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons. Om u een indruk te geven van wat ikea keukendeurtjes kosten, geven we hieronder de gemiddelde prijzen per m2:

 

 

Offerte aanvragen of Stalen bekijken?

Heb je interesse in onze ikea keukendeurtjes ? Dit is onze werkwijze:

1 Vraag online een offerte aan, door foto's/tekeningen te mailen of appen

2 Je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

3 Interesse? Wij komen naar je toe met kleurstalen of je bezoekt onze demoruimte.

4 Na akkoord op je offerte worden de fronten geproduceerd.

5 Circa 3-4 weken na opdracht komen wij de fronten bezorgen.

 

Vraag nu vrijblijvend jouw prijs aan!

 

Tags:

Comments are closed