Ikea keukendeurtjes kopen? Je kan uiteraard kiezen voor de standaard keukendeurtjes van ikea. Deze hebben een prima prijs-kwaliteit verhouding en zijn snel leverbaar. Wanneer je echter meer keuze wil in materialen en kleuren, dan is ikea toch wel beperkt. Logisch want massa is kassa en daar past geen grote collectie bij. Het UP7 (upseven) concept geeft u de mogelijkheid om maatwerk ikea keukendeurtjes te bestellen, zodat uw keuken helemaal wordt zoals jij hem wenst.

Dit geldt overigens niet alleen voor keukens, want onze maatwerk fronten passen ook op de meubelserie, badkamerserie en kastenserie van ikea.

ikea keukendeurtjes op maat folie, lak, hou

Ikea keukendeurtjes, de materialen en kleuren.

Onze maatwerk keukendeurtjes voor ikea keukens, zijn leverbaar in vele uitvoeringen.Onderstaand een overzicht van ons programma ikea keukendertjes:

Jouw gewenste front zit er zeker bij, en zo niet, dan maken we hem voor je!

 

 

kwaliteit keukendertjes ikea keukens

 

Kwaliteit!

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde fabrikanten, die garant staan voor een premium kwaliteit. Deze fabrikanten zijn veelal gevestigd in Nederland en Duitsland en hebben een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding.

Wij kiezen er bewust voor om geen goedkope, meestal oost Europese of Aziatische fronten en materialen in te kopen, omdat we kiezen voor duurzaamheid en een lange termijn visie. Kwaliteit tegen de best mogelijke tarieven!

 

 

Wat kosten ikea keukendeurtjes?

Onze kwaliteit is hoog, maar toch bieden we u uitstekende en concurrerende prijzen voor onze maatwerk ikea keukendeurtjes.  Dit komt doordat wij samenwerken met grote industriële fabrikanten, waardoor de inkoop laag blijft. Daarnaast zijn wij een kleine organisatie met weinig kosten en dus kunnen wij genoegen nemen met minder marge!

Onze prijzen zijn altijd maatwerk, dus we maken graag een offerte voor u, zodat u weet waar u aan toe bent. Mail ons dus gerust foto's of tekeningen van uw project, dan ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons. Om u een indruk te geven van wat ikea keukendeurtjes kosten, geven we hieronder de gemiddelde prijzen per m2:

  • Melamine keukendeurtjes met kunststof toplaag, Euro 197,- per m2
  • Keukendeurtjes van MDF met folie, Euro 227,- per m2
  • MDF keukendeurtjes met lak, Euro 287,- per m2
  • Keukendeurtjes van MDF met houtfineer, Euro 347,- per m2
  • Massief houten keukendeurtjes, vanaf Euro 477,- per m2

 

Offerte aanvragen of Stalen bekijken?

Heb je interesse in onze ikea keukendeurtjes ? Dit is onze werkwijze:

1 Vraag online een offerte aan, door foto's/tekeningen te mailen of appen

2 Je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

3 Interesse? Wij komen naar je toe met kleurstalen of je bezoekt onze demoruimte.

4 Na akkoord op je offerte worden de fronten geproduceerd.

5 Circa 3-4 weken na opdracht komen wij de fronten bezorgen.

 

Vraag nu vrijblijvend jouw prijs aan!

 

Tags:

Comments are closed