Ikea aanrechtblad op maat, kies uit Natuursteen, keramiek en composiet.

Ga je een nieuwe ikea keuken kopen of wil je je bestaande Ikea keuken gaan upgraden met een luxe aanrechtblad? Wij zijn de specialist op het gebied van maatwerk aanrechtbladen voor ikea keuken en zijn je graag van dienst. Wij leveren jouw ikea aanrechtblad op maat. Onze collectie bestaat uit onder andere:

 

Al deze aanrechtbladen worden voor jouw op maat gemaakt en aangepast naar jouw wensen. Je kiest dus niet alleen de kleur maar onder andere ook:

  • Randafwerking en dikte, ga je voor 2, 4,6, of misschien wel 8 cm dik?
  • Moeten er uitsparingen en bewerkingen komen voor kookplaat, spoelbak, schuine wand.
  • Welke spoelbak wens je en wordt deze vlak ingebouwd of onder het blad gelijmd.

 

Advies op maat voor je ikea aanrechtblad

We nodigen je van harte uit in onze showroom te Doetinchem, voor het bekijken van de aanrechtbladen, kleuren en mogelijkheden. We hebben van elke materiaal veel kleurstalen liggen en adviseren je graag over de afmetingen en technische aspecten. We zijn op afspraak geopend en nemen dan ruim te tijd om je te adviseren.

Heb je een bestaande keuken en moet je blad worden ingemeten? Dan is het uiteraard ook mogelijk om alle kleurstalen mee te nemen. Je kan dan thuis alle kleuren bekijken en een keuze maken uit onze collectie.

ikea aanrechtblad op maat kopen

 

 

Wil je weten wat jouw aanrechtblad op maat voor jouw ikea keuken gaan kosten? Stuur ons enkele foto's van je bestaande keuken door of mail of whatsapp ons de ikea keukentekening door. Geef hierbij je wensen aan en we maken graag vrijblijvend een offerte voor je. Klik hier voor onze contactpagina.

Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom te Doetinchem. Hier kunnen we je alle materialen en kleuren tonen en adviseren we je graag. We zijn wel alleen op afspraak open, zodat we alle tijd voor je hebben. Maak dus gerust een afspraak en wees welkom in de Achterhoek!

 

Tags:

Comments are closed