Houten ikea keuken kopen, ga voor houtfineer of massief.

Verliefd geworden op een echt houten keuken, maar loop je tegen de torenhoge prijzen van de keukenshowrooms aan? Ga dan voor een combinatie van Ikea en Up7 en je kunt een betaalbare houten ikea keuken kopen. Hoe dat in zijn werk gaat? Wij leggen het je uit.

Stap 1, ikea keuken kopen

Ikea heeft een hele goede prijs-kwaliteit verhouding van hun keukens. Je koopt dus de basis keuken bij ikea, omdat dit heel voordelig is. Je koopt dus de kasten, planken, laden en scharnieren. Ikea heeft een mooi aanbid in maten en uitvoeringen, dus jouw ideale indeling is gegarandeerd te maken. We helpen je uiteraard ook graag bij het ontwerp en de indeling, we hebben immers meer dan 20 jaar ervaring in de keukens.

 

Stap 2, keukenfronten en keukenblad uitzoeken bij Up7

eiken fineer fronten met grote noesten en scheurenJe hebt waarschijnlijk al precies in je hoofd, welk type houten keukenfront en welke kleur je wenst. Wij leveren keukenfronten van eiken, bamboe, noten en meer, en dan in meer dan 100 kleuren en meer dan 20 modellen. Jouw gewenste front zit er dus altijd bij. Je kan dus feitelijk elke keuken maken die je op facebook of Pinterest hebt gezien!  Daarnaast zoek je een bijpassend keukenblad. Wij leveren keukenbladen van natuursteen, keramiek en composietsteen. En in meer dan 500 kleuren!

Stap 3, je unieke houten ikea keuken is gereed!

Je hebt nu een unieke en persoonlijke maatwerk keuken, die optisch helemaal is zoals jij dat wil en die ook nog eens zeer betaalbaar is. Het verschil met de keukendealers is gemiddeld 20 tot 40%, dus je bespaart duizenden euro's en hebt 10x zoveel mogelijkheden! Slimme keuze!

 

 

 

 

 

een houten ikea keuken kopen bij up7

Jouw maatwerk houten ikea keuken, bespaar veel geld!

 

Houten ikea keuken kopen, massief hout of houtfineer?

kwaliteit van onze eiken fineer fronten

Onze houten ikea keukens zijn leverbaar in meer dan 20 modellen. Er zijn een 10 tal vlakke varianten, maar ook hele fraaie kader modellen en modellen met groeven. Jij bepaalt uiteindelijk het model. Onze kadermodellen zijn altijd van massief hout, het front bestaat namelijk altijd uit 5 delen en is hierdoor duurzaam en sterk. Ga je voor een vlak front, dan bieden we je 2 keuzes. Massief hout en houtfineer. 

De meeste mensen kiezen spontaan voor massief eiken, omdat dit zwaarder en degelijk klinkt. De waarheid is echter dat een houtfineer duurzamer is, omdat dit totaal niet werkt. Een massief houten front reageerd namelijk altijd op temperatuur en vochtpercentage. Hierdoor kan een front krimpen en uitzetten, maar ook iets kromtrekken en scheuren. Dit behoort bij de charme van hout en kan ook precies de bedoeling zijn natuurlijk. Wil je echter geen leven in je front en 10 jaar garantie, dan adviseren we je houtfineer. Dit houtfineer is overigens niet van massief te onderscheiden!

Offerte ontvangen of een afspraak maken?

Kom onze houten ikea keuken fronten in onze showroom bekijken of vraag een staal aan. We zijn je graag van dienst.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Tags:

Comments are closed