Jouw nieuwe U keuken ikea vindt je hier.

Op zoek naar een passende U keuken Ikea, maar je hebt je droomkeuken nog niet gevonden? Stop met zoeken en creëer je unieke u keuken  gewoon. Eindeloos blijven zoeken bij keukendealers is zinloos. Combineer de betaalbaarheid van Ikea met de maatwerk oplossingen van Up7 en je creëert je unieke en persoonlijke U keuken.  We vertellen je graag hoe dit werkt.

nieuwe u keuken ikea vindt je hier bij up7

Elk formaat u keuken ikea is mogelijk.

Bij ikea heb je de mogelijkheid om van standaard keukenkasten een u keuken te creëren. Dit gaat op zicht prima. Het aanbod in kasten is voldoende. Het is echter wel zo, dat om een U vormige ikea keuken in te kunnen delen, je soms niet goed wegkomt met de standaard maten. Als je bijvoorbeeld 5 cm tekort komt om een hoekkast te plaatsen of een standaard 60 cm kast, dan beperk je je enorm.  Wij bieden je de mogelijkheid om maatwerk toe te passen, zodat je wel je ideale U keuken kunt creëren.

Doordat wij maatwerk fronten en panelen leveren, is een standaard ikea keukenkast in een handomdraai een maatwerk keukenkast geworden. Je kan de standaard 60 cm kast gemakkelijk laten inkorten tot 55 cm en besteld bij ons 55 cm brede ikea keukenfronten. En hoppa, je Ikea maatwerk kast is gereed. Door deze kleine aanpassing, is het wel mogelijk om bijvoorbeeld 2 hoekkasten te nemen of net wel die extra ladenkast! Daarnaast krijg je ongekend veel mogelijkheden in materialen en kleuren!

 

Een u keuken ikea, in jouw gewenste uitvoering!

Oke, maten aanpassen is geen probleem. Maar je hebt waarschijnlijk nog meer wensen, om jouw u keuken persoonlijk en uniek te maken? Wij leveren maatwerk fronten voor ikea keukens, dus het beperkte aanbod in materialen en kleuren bij Ikea, kun je bij ons tackelen. Je kan dus bij ons heel makkelijk je gewenste materiaal en kleur kiezen. Of geef ons je Pinterest favoriet door en we maken hem voor je na. Wij bieden je 1001 mogelijkheden.

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

En uiteraard leveren wij ook alle zijpanelen, plinten en overige panelen. Jouw U keuken ikea, wordt hiermee echt jouw u keuken!

 

Hulp nodig bij het ontwerpen van je U keuken ikea?

Zit je met de ikea keukenplanner te stoeien en lukt het je niet om je ideale u keuken te ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseur heeft meer dan 23 jaar ervaring in de branche en adviseert je graag. Op deze wijze maak je ook optimaal gebruik van de extra maatwerk mogelijkheden die we bieden. Vragen als, neem je 1 of 2 hoekkasten of waar plan ik mijn spoelbak en kookplaat, kunnen snel worden beantwoordt. Samen creëren we de u keuken ikea van je dromen.

U keuken ikea met houtfineer fronten door Up7

Deze u keuken ikea heeft, houtfineer fronten. Wat een plaatje!

 

 

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of onze eiken fineer fronten in het echt komen bekijken in onze showroom?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

ikea upgrade hacks

Tags:

Comments are closed