Ikea keuken deurtjes, ongekende mogelijkheden bij Up7.

De ikea keuken deurtjes die Ikea standaard in het programma heeft, zijn natuurlijk in de basis prima. Niets mis mee. Toch zie je wel dat door de massa is kassa gedachte, het aanbod in kleuren en materialen bij Ikea beperkt is. Heb je online een geweldige keuken gezien, dan is de kans groot, dat Ikea deze kleur niet kan leveren. Gelukkig bieden wij een upgrade service voor alle ikea keuken deurtjes. Je bepaald dan zelf de afmeting, materiaalkeuze en kleurkeuze! We leggen je graag uit hoe het werkt:

 

Bepaal zelf de afmeting van jouw ikea deurtjes

ikea keuken deurtjes in hoogglans en matte uitvoering

Ikea werkt met de standaard breedte maten 20, 40,60 en 80. De hoogte maten zijn ook standaard. Wil je dus een smallere kast of bredere kast gaan maken, dan kan dat niet. Met onze maatwerk fronten kan dit wel. Je kan dus van een standaard ikea keukenkast een maatwerk ikea kast maken met onze fronten.

Past een 60 cm kast niet, maar een 57 cm wel. Kort dan de kast iets in en bestel een 57 cm deurtje. Ook hoogte maten kun je aanpassen, dus een hoge kast tot het plafond of andere fronten indeling is geen probleem.

Elke afmeting is mogelijk!

 

 

 

 

Kies het gewenste materiaal voor jouw ikea keuken deurtjes

ikea keuken deurtjes op maat bestellen

Ons aanbod in materialen voor ikea keuken deurtjes is groot. Zo leveren wij ikea keuken deurtjes van kunststof, massief hout, houtfineer, MDF met folie en MDF met Lak. IN totaal leveren wij meer dan 100 modellen keuken deurtjes. OF je nu een vlak frontje wenst, een model met groeven of een landelijk model, wij leveren hem.

De keuze in materialen is met name belangrijk voor de uitstraling van je nieuwe keuken. Toch zijn er natuurlijk ook verschillend eigenschappen van materialen, waar je rekening mee moet houden. Is het materiaal kras gevoelig, kan het tegen schoonmaak middelen en is er veel onderhoud nodig? Wij adviseren je graag over alle materialen, zodat je een goede beslissing kan maken.

IN de basis geldt overigens, dat wij voor alle materialen 10 jaar garantie verlenen, omdat wij uitsluitend werken met gerenommeerde leveranciers. Wij kiezen niet voor prijsgerichte producten, maar voor de beste prijs-kwaliteit verhouding van het materiaal.

 

 

Bepaal de juiste kleur voor jouw ikea keuken deurtjes

1001 kleurmogelijkheden voor jouw ikea pax deuren tot plafond!

Ga je voor Blauw, grijs, zwart of Pimpelpaars? En moet er nog een structuur zitten op je ikea keuken deurtjes? Ons aanbod van kleuren is heel groot. De keuze in kleuren hangt wel samen met de materiaalkeuze natuurlijk.

Ons aanbod in kunststof kleuren ligt rond de 200 varianten en ook in het hout bieden we in totaal meer dan 100 houtkleuren. Wil je echt een unieke kleur, dan kun je voor lak gaan. Je hebt dan de keuze uit alle verfkleuren die er zijn, dus je kiest dan een persoonlijke kleur uit een aanbod van meer dan 10.000 kleuren. Je maakt je ikea keuke deurtjes dus echt uniek en persoonlijk.

 

 

 

Offerte ontvangen of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

ikea upgrade hacks

Tags:

Comments are closed